11 hours ago11 hr 3 minutes ago, Marcus Wulffings said:Na te kuvane u šerpi sam i mislio, uz takvu jednu papriku uvek ide i prateća supica....I nasecka se koji krompir na krupnije i ubaci izmedju da se kuva zajedno. pa se izgnjeci viljuskom da popije supicu.
11 hours ago11 hr 10 minutes ago, Marcus Wulffings said:Na te kuvane u šerpi sam i mislio, uz takvu jednu papriku uvek ide i prateća supica....imam i ja saft, nego sam imao viška fila pa ga sam umesto krtole stavio između paprikainače cijenim da je to onaj recept gde ne obrađuješ termički ni rižu ni meso pre punjenja paprikepa ih moraš naliti do vrha da se skuha sve to
11 hours ago11 hr Da da, to je taj original sin karakterističan za sarme.Mada ja uvek propržim meso, dodam alevu papriku i na kraju mu uvalim pirinač....pa pristupim punjenju
11 hours ago11 hr 4 minutes ago, Eleniko said:imam i ja saft, nego sam imao viška fila pa ga sam umesto krtole stavio između paprika
11 hours ago11 hr 3 minutes ago, Marcus Wulffings said:Da da, to je taj original sin karakterističan za sarme.Mada ja uvek propržim meso, dodam alevu papriku i na kraju mu uvalim pirinač....pa pristupim punjenjute sarme sa neproprženim mesom su jedna od najgorih stvari ikada, bar za mene
11 hours ago11 hr Pravi si Balkanac heheheEeee da, nadam se da ne pohuješ/propržuješ tikvice kada praviš musaku Edited 11 hours ago11 hr by Marcus Wulffings
10 hours ago10 hr tikvice za musaku se griluju. 55 minutes ago, Marcus Wulffings said:Da, samo što to tako s krompirom ne može da stoji u frižideru.sto ne bi mogle u frizider?
10 hours ago10 hr 45 minutes ago, Marcus Wulffings said:nadam se da ne pohuješ/propržuješ tikvice kada praviš musakuSamo je 5x ukusnije kad ih ispohuješ, sem toga nema neke razlike.
10 hours ago10 hr Zato što je taj krompir pun skroba, plus se ukiseli ako stoji preko noći, barem ja to izbegavam.
10 hours ago10 hr ok..ja ni ne pravim paprike tako...ugl zapecem u rerni..nego cekaj neko pohuje tikvice za musaku?!?!
10 hours ago10 hr 2 minutes ago, ivy said:nego cekaj neko pohuje tikvice za musaku?!?!I patlidžan takođe. Probaj, meni je drastično bolji ukus tako kad se sprema. Edited 10 hours ago10 hr by igoraki
10 hours ago10 hr Kažem ja, Balkanci Previše masnoće i prejakih ukusa u jednoj musakiMada razumem zašto ljudi pohuju patlidžan i tikvice....