renne Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Prenecu komplimente mojima :D. Osposobili su kucu u selu za vikendasenje i, ocigledno, zdranje. Sad prave planove o ugoscavanju nekakve male slikarske kolonije ovog leta.Nema slika u bikiniju bar godinu dana! Edit: uopste se vise ne potresam - uzimam ovo kao bulking fazu -_-Mmmmmmm :PKonačno dobra faza, daj slikeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
banatjanin Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Danas pojeo falafel kod Izraelca, i (osim što sam ustanovio da je i dalje isti) seo mi na burag kao nakovanj. Nije vreme za čvrstu hranu.ja sam krenuo danas u tom pravcu, ali sam baš zbog vrućine odustao.neka ga za jesen
henrik larsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja ovih dana ionako pičim voće, čorbice i salatice uz odmaranje od alkohola, međutim danas nešto brzo ogladneo u gradu, bio u fazonu ajde, neću da stavim luk da me ne urniše, nagurao sve sveže salate unutra, al kurac. Posle toga sabio jednu malu pločicu semenki sa borovnicom, eksirao 0,7 one akva vive sa breskvom i usporio se 45%.
Indy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) Moji drugari, rokfor i kamember, pinot noir (NZ, Central Otago), larsson na ekranu i tako... milina. Edited July 25, 2013 by Indy
Аврам Гојић Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Kakav ljubavni foto haiku...Here`s looking at you, Larsson :)
Frank Pembleton Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Vruće je a jelo mi se kašikom . Mađarski gulaš ( tako piše na receptu) u pretis loncu spremljen. Malo jače zaljućen i evo me brekćem na terasi ko svinja ...Send from WC solja by BVK
boshoku Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) Malo jače zaljućenpovuci riječ, to je skoro nemogućedoduše, nije da nije vruće, al ako mogu kosooki iz jugoistočne azije na još grđim temperaturama unesrećenim stoprocentnom vlagom, da hasaju čilije u svemu, možeš i ti, srbinedrž se - ljuto plus znoj, jednako manjak toksina u telu Edited July 27, 2013 by boshoku
darling Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 jedem klasun odavde:http://www.cukarin.hr/da_mi_je.htmlukusno je.
Frank Pembleton Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Punjene paprike na ovu vrućinu legle samo tako!Send from WC solja by BVK
Recommended Posts