Sunday at 20:282 days baba mila, vojvođanka, koja je čuvala sestru i mene kad smo bile male, zvala je tu spravu šnešlager.
Sunday at 20:402 days 32 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:^ fala na trudu. Očekivao sam i neki germanizam sa prefiksom šne. Verovatno Vojvođani imaju neki uber kul naziv za to.Ima prefiks šne-
Sunday at 20:462 days Moja majka kaže da je definitivno mutilica. Ali da, i meni se javio neki prefiks šne, drago mi je da smo to ovde razrešili.
Monday at 17:051 day Idealno predjeloMakarone u lahkom limunskom sosu sa brdskom žalfijom.U rastopljeno putermulje i dva čena belaluka, rkne se sok pola limuna, kad pobeli, sune se testenina, postepeno, line se deci i nešto vode od kuvanja, uz energično mešanje - dok se sos ne stisne. Turiti naseckanu žalfiju i promešati.Glavno jelo - sledeća porcija. Edited Monday at 17:121 day by makaronee Stisnulo
Monday at 17:081 day pasulj i vitaminska salata u kašiki 270 dinara, 2 kutlače odličnog gustog a čorbastog pasulja bez mesa + salaticapošten obrok
Monday at 21:591 day večeras karbonara i to bez pekorina gde baš sad gazza da pogine jelovnik veli: karbonara al tartufi iz Abruca, vrganji i parmezantartufi nisu samo narendani preko već ih ima i u smesi sa jajem(preko puta je gricia, sa pekorinom, kako moderni rimski bogovi zapovedaju)Lokacija: Osteria Tressanti, Berlino Edited Monday at 22:011 day by dunja