18 hours ago18 hr Danas sam sprovela potencijalno samoubilački akt: pojela sam dvadesetak jagodaJednuPa posle sat vremena još dvePa još 3-4I sad sam sela i rekla nek ide život i proždrala još deset E sad, ovako razbahaćena sam se setila da nemam pronizon u kući, tako da mi ostaje da se pomolim
18 hours ago18 hr ja sam ovih dana [bas sam zaredjao] bio u fazonu [ima ime ova priprema, ali sam zaboravio kako se zove] pasta, odn. spageti sa limunom, parmezanom. bas je super! pravio sam ovo i pre, ali sada mi se nekako bas jede cesto. moj neki nacin je sledeci: u voku mu ga dam sa dosta bluka/puter/mulje. kada se to ono ubraoni, dam mu ga po kori od lumuna koju lepo iseckam. to se isto malo uradi sa tim blukom i ostalim i onda mu ga dam po soku od limuna i to se kao malo krcka. so+biber+tucana blago ljuta paprika+ parmezan. vrlo je super ovako! dodao bih u buducnosti nekog zelenisa, barem persun ili mozda rukola.
8 hours ago8 hr Ok, ali gde ti je slika? Tako i ja mogu da napisem da jedem avokado, papaju i mango, a u stvarnosti poscrnele banane iz Amana na snizenju
5 hours ago5 hr Avokado, papaja, mango, gorgonzola, indijski orah, biber crep, nektarina, morski krastavac i sve to prekriveno dzinovskim listom neke biljke sa madagaskara. Doneoi ortak kad je bio na putu oko sveta
5 hours ago5 hr 5 hours ago, Eleniko said:jedeš koru kupovnog ili imaš gde da ubereš neprskani limun?donosi mi siki sa tajlanda. :D kupujem strogo prskani pesticidom! salim se, ali tako je. kupujem iz prodavnice onaj sto su mu jebali kevu sa pesticidima ili ko-zna-kojim otrovom. Edited 5 hours ago5 hr by hoffnung
1 hour ago1 hr ja bih voleo da imam domaci limun. ali kao ima fora da se ta pesticida odstrani uz pomoc stapa i kanapa. ja sam jednom probao. uglavnom je na bazi sode bikarbone i sirceta, vode. sa druge strane, nekad, kada pomislim, zar nije onda ceo limun kontaminiran, a ne samo kora. sav, taj trud onda pada u vodu. ne znam. ja vas potpuno razumem, uzasno tretiraju limun, ali ja zivim u gradu. stres-zagadjenost... da ne nabrajam. flasirana voda, toskicni ljudi.. ako bih imao prilike koristio bih limun organski.