April 22Apr 22 nije baš nau, ali ne postizava seJagnjeći but sa krompirom, kruškama i šljivama, topla paradajz salata od 4 vrste paradajza sa buratom
April 24Apr 24 ne pitaj našli mi šećer pre jedno mesec dana.mada, nije da ja baš toliko preterujem, ovde je 300 grama kobasica za nas troje, a ostalo i za sutra. veći je problem vino.
April 24Apr 24 4 minutes ago, Seabass said:Tek kad covjek ugradi koji stent dobije perspektivu.To kao kad radis generalku na automobilu:specijalaspecijalaspecijalaOtpad
April 24Apr 24 stent nije najgora stvar, ako na tome ostane to još i nekako.jeste vino problem ali ne bi trebalo da je za šećer, problem je što alkohol povlači i holesterolali danas bogu hvala ima tih kombo statina da te dovedu u redmeni je od proleća do zime alkohol na otoku veliki problem, jeftino a dobro vinosad sam još prestao lozu kao da odmorim malo
April 24Apr 24 24 minutes ago, kronostime said:To kao kad radis generalku na automobilu:specijalaspecijalaspecijalaOtpadPeca Popović se ne bi složio
April 24Apr 24 a šta znam, kapiram da je meni problem i hleb. batalio sam skroz bele i sl. samo integralni sad i gledam da i tu smanjim količinu. pivo ne pijem skoro nikad već petnaestak godina. treba tek da dam krv po drugi put otkad sam na metmorfinu, pa budemo videli. još me nisu zvanično proglasili dijabetičarom
April 24Apr 24 okej, mi iskusni ćemo pomoći koliko možemo. naravno da je svo belo brašno no no. u bgd u maksiju se prodaje nekakav norveški hleb koji je jako dobar za moju glikemiju, sumnjam da tako nešto slično nema po germanijama. ako je samo do hleba.mislim, i dobro ali i loše je što se dijabetes vrlo da kontrolisati iz mozga čoveka, dakle nije nerešiv ali je težak za rešavanje.
April 24Apr 24 15 minutes ago, Milošica said:Peca Popović se ne bi složio Njemu i cilindre razbusivali.
April 24Apr 24 Intermittent fasting, manje kalorija, masnoca i dosta svjezeg voca i povrca, kao i to da sam u potpunosti izbacio sve preradjevine godinu dana mi je dovelo sve te secere i masnoce u tip top formu.
April 24Apr 24 2 hours ago, Seabass said:Intermittent fasting, manje kalorija, masnoca i dosta svjezeg voca i povrca, kao i to da sam u potpunosti izbacio sve preradjevine godinu dana mi je dovelo sve te secere i masnoce u tip top formu.A formu brusiš čizkejkovima i stikidejtovima?
April 24Apr 24 10 minutes ago, Ras said:A formu brusiš čizkejkovima i stikidejtovima?Bio sam disciplinovan tu prvu godinu dana nakon stentiranja, uspio sam skinuti nekih 25kg. Bacio sam duhan i alkohol prije vise od 6 godina ali me slatko sad davi. Posrnuo sam.