ivy Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 lubenice,lubenice i lubenice...bem ti život kako su dobre i kako ih volim nemam mira dok je ne završim,srećom kupujem male od oko 6kg..ali nisam na lošu naišla
Aineko Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Mesano meso sa pricom:Spremila gazdarica Suada koju sam danas upoznala, bivsa pevacica a sada vlasnica kafane i cvecare. Jednom davno pevala je na svadbi mojih roditelja. Mi pitali jel ima sta da se pojede, posto je kasno popodne, a ona kaze "kako nema! Dok radi kasapnica uvek ima", i trkne do kasapnice i spremi nam rostilj. I rece mi da sam isti otac kad je bio mlad, samo mi brkovi fale .A ovo nije now eating, ali ce ovaj potforun umeti da ceni: gurmanluk-ready letnja kujnaOvo u uglu desno je specijalno za pecenje paprika, ali kontam da bi se na tome i neki naan ispekao samo tako.
Indy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ju, navadih se na fine sirove. Sace mi bankovni racun i holesterol biti u reciprocnom odnosu. Papillion Roquefort... njam.
darling Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 kotidz sira i jaja na oko, a za desert kotidz sira i bademe.
Zverilla Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 I rece mi da sam isti otac kad je bio mlad, samo mi brkovi fale .pa kad preterujes s mrtvim dizanjem... :P
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 A ovo nije now eating, ali ce ovaj potforun umeti da ceni: gurmanluk-ready letnja kujnaOvo u uglu desno je specijalno za pecenje paprika, ali kontam da bi se na tome i neki naan ispekao samo tako.
ivy Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 salatu od one moje musake od grilovanih tikvica i patlidžana od juče,paradajiza,feta sira i grekos jogurta...i to ću da jedem danas ceo dan + lubenice
katamaran Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Krompir salatu sa rukolom iz moje baste i fish dicks sa alfredo sosom
Aineko Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Somovina na zaru, na Srebrnom jezeru, a pre toga riblja corba a pre toga kajmak i mladi sir, i sve toliko dobro da bih mogla tonu da pojedem!
Frank Pembleton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Somovina na zaru, na Srebrnom jezeru, a pre toga riblja corba a pre toga kajmak i mladi sir, i sve toliko dobro da bih mogla tonu da pojedem!Biće opet one slike ali sa klonje ako nastaviš ;-) Send from WC solja by BVK
Aineko Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Prenecu komplimente mojima :D. Osposobili su kucu u selu za vikendasenje i, ocigledno, zdranje. Sad prave planove o ugoscavanju nekakve male slikarske kolonije ovog leta.Biće opet one slike ali sa klonje ako nastaviš ;-)Send from WC solja by BVKNema slika u bikiniju bar godinu dana! Edit: uopste se vise ne potresam - uzimam ovo kao bulking fazu -_- Edited July 24, 2013 by estel
henrik larsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Lubenica + dinja. Danas pojeo falafel kod Izraelca, i (osim što sam ustanovio da je i dalje isti) seo mi na burag kao nakovanj. Nije vreme za čvrstu hranu.
renne Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Prenecu komplimente mojima :D. Osposobili su kucu u selu za vikendasenje i, ocigledno, zdranje. Sad prave planove o ugoscavanju nekakve male slikarske kolonije ovog leta.Nema slika u bikiniju bar godinu dana! Edit: uopste se vise ne potresam - uzimam ovo kao bulking fazu -_-Mmmmmmm :PKonačno dobra faza, daj slikeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Recommended Posts