July 22, 201311 yr lubenice,lubenice i lubenice...bem ti život kako su dobre i kako ih volim nemam mira dok je ne završim,srećom kupujem male od oko 6kg..ali nisam na lošu naišla
July 22, 201311 yr Mesano meso sa pricom:Spremila gazdarica Suada koju sam danas upoznala, bivsa pevacica a sada vlasnica kafane i cvecare. Jednom davno pevala je na svadbi mojih roditelja. Mi pitali jel ima sta da se pojede, posto je kasno popodne, a ona kaze "kako nema! Dok radi kasapnica uvek ima", i trkne do kasapnice i spremi nam rostilj. I rece mi da sam isti otac kad je bio mlad, samo mi brkovi fale .A ovo nije now eating, ali ce ovaj potforun umeti da ceni: gurmanluk-ready letnja kujnaOvo u uglu desno je specijalno za pecenje paprika, ali kontam da bi se na tome i neki naan ispekao samo tako.
July 23, 201311 yr Ju, navadih se na fine sirove. Sace mi bankovni racun i holesterol biti u reciprocnom odnosu. Papillion Roquefort... njam.
July 23, 201311 yr I rece mi da sam isti otac kad je bio mlad, samo mi brkovi fale .pa kad preterujes s mrtvim dizanjem... :P
July 23, 201311 yr A ovo nije now eating, ali ce ovaj potforun umeti da ceni: gurmanluk-ready letnja kujnaOvo u uglu desno je specijalno za pecenje paprika, ali kontam da bi se na tome i neki naan ispekao samo tako.
July 24, 201311 yr salatu od one moje musake od grilovanih tikvica i patlidžana od juče,paradajiza,feta sira i grekos jogurta...i to ću da jedem danas ceo dan + lubenice
July 24, 201311 yr Somovina na zaru, na Srebrnom jezeru, a pre toga riblja corba a pre toga kajmak i mladi sir, i sve toliko dobro da bih mogla tonu da pojedem!
July 24, 201311 yr Somovina na zaru, na Srebrnom jezeru, a pre toga riblja corba a pre toga kajmak i mladi sir, i sve toliko dobro da bih mogla tonu da pojedem!Biće opet one slike ali sa klonje ako nastaviš ;-) Send from WC solja by BVK
July 24, 201311 yr Prenecu komplimente mojima :D. Osposobili su kucu u selu za vikendasenje i, ocigledno, zdranje. Sad prave planove o ugoscavanju nekakve male slikarske kolonije ovog leta.Biće opet one slike ali sa klonje ako nastaviš ;-)Send from WC solja by BVKNema slika u bikiniju bar godinu dana! Edit: uopste se vise ne potresam - uzimam ovo kao bulking fazu -_- Edited July 24, 201311 yr by estel
July 24, 201311 yr Lubenica + dinja. Danas pojeo falafel kod Izraelca, i (osim što sam ustanovio da je i dalje isti) seo mi na burag kao nakovanj. Nije vreme za čvrstu hranu.
July 24, 201311 yr Author Prenecu komplimente mojima :D. Osposobili su kucu u selu za vikendasenje i, ocigledno, zdranje. Sad prave planove o ugoscavanju nekakve male slikarske kolonije ovog leta.Nema slika u bikiniju bar godinu dana! Edit: uopste se vise ne potresam - uzimam ovo kao bulking fazu -_-Mmmmmmm :PKonačno dobra faza, daj slikeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4