Eleniko Posted December 1 Posted December 1 1 hour ago, Serena said: Fali ti sos od visanja i jos jedan tanjir pa da svratimo Klara i ja jednim ručkom dva leptira, bravo rase 1
aram Posted December 1 Posted December 1 probaj, ako ima tamo da se nađe, tahini i melasu od grožđa. ja ne jedem slatko, ali ovo je takva navlaka da ti ne mogu opisati. po turskim radnjama se često i prodaju zajedno. 1
ivy Posted December 1 Posted December 1 samo mi jos to treba u zivotu iovako jedem tahini kasikom iz tegle...ali hvala svakako sad kad si mi vec usadio tu ideju u glavu necu ti nikad zaboraviti... 1 1
adam Posted December 2 Posted December 2 tahini i marmajt na vruc tost. uh! jasno mi je da je ovo za par nas sto volimo marmajt al je odlicno pa moram pomenuti. 2
banatjanin Posted December 2 Posted December 2 (edited) 3 hours ago, adam said: tahini i marmajt na vruc tost. uh! jasno mi je da je ovo za par nas sto volimo marmajt al je odlicno pa moram pomenuti. imam tri tegle marmajta u kući (regularni, sa manje soli i Elton Džon specijal) i jednu u kancu + imam i teglu kikiriki putera sa marmajtom u proseku dva puta nedeljno mažem na tost, preko puter, pa onda narendam dobar sir - trenutno trošim stari gostiljski ali ovo tvoje zvuči jebozovno, overiću koliko sutra *a sa marmajt kikiriki puterom pravio sam Elvisov sendvič (onaj užas sa tostom i bananom) i... sramim se priznati Edited December 2 by banatjanin
adam Posted December 2 Posted December 2 (edited) 1 hour ago, banatjanin said: imam tri tegle marmajta u kući (regularni, sa manje soli i Elton Džon specijal) i jednu u kancu + imam i teglu kikiriki putera sa marmajtom u proseku dva puta nedeljno mažem na tost, preko puter, pa onda narendam dobar sir - trenutno trošim stari gostiljski ali ovo tvoje zvuči jebozovno, overiću koliko sutra *a sa marmajt kikiriki puterom pravio sam Elvisov sendvič (onaj užas sa tostom i bananom) i... sramim se priznati brate u marmajtu! ja ne jedem slatke varijante al kikiriki puter, tahini, obican puter i, naravno, klot, to mi je jedan od najcescih dorucaka - kad doruckujem. preko nekad tvrdi sir ( al ne cesto) i uz to grickam svez krastavac. sad i ja moram probati tu elvis perverziju, nece mi djavo dati mira. Inace, marmajt je odlican kad imam goste vegane pa im pravim burgere od raznih pasulja i leblebija, potpuno oplemeni. sad pretpostavljam da kod nas gde nema marmajta to zvuci kao cisto bahacenje al da pomenem pa mozda neko i proba. edit - ja umacem perece, bademe i orahe u marmajt kad mi se nesto gricka. propast. Edited December 2 by adam 1
banatjanin Posted December 2 Posted December 2 (edited) Gde bahaćenje, 3,5 funte tegla koja traje mesecima. Inače, prodaju i indijski orah sa marmajtom, zlo! Edited December 2 by banatjanin
adam Posted December 2 Posted December 2 36 minutes ago, banatjanin said: Gde bahaćenje, 3,5 funte tegla koja traje mesecima. Inače, prodaju i indijski orah sa marmajtom, zlo! nisam mislio na cenu nego ako ga nema za kupiti moze se cuvati za na tost. nisam video te indijske. zvuci praznicno, potrazicu.
Svemir Zeka Posted December 2 Posted December 2 On 1. 12. 2024. at 15:01, Eleniko said: Rase što ne pozoveš devojku na ručak? Ras poziva i devojke i forumašice. Alal mu ćufta 😍
aram Posted December 4 Posted December 4 Šargarepa i grašak sa senfom i medom. Dobro i saltimbocca. Nije now, pre neki dan. Saće now. 2 1
duda Posted December 4 Posted December 4 Vi što dobro kuvate? Gledate li masteršefa na prvoj ? Meni ekstra zanimljivo. Ide četvrtkom i petkom u 21. Stigli su na top 5.
Recommended Posts