aram Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 gregadica u nastajanju. kasnije sam ubacio i desetak račića, posuo sa još malo peršuna i to je to. 4 1
Popular Post makaronee Posted November 25, 2024 Popular Post Posted November 25, 2024 Blago osmuđeni inćuni, na postelji od snje.. mekog sira, na c_leba, posuti m_lukom. Moš se jede dok ne dosadi i pije.. do nešto manje. 8 2
Popular Post aram Posted November 25, 2024 Popular Post Posted November 25, 2024 Pečurke u melasi od groždja 5 6
Klara Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Pravila kolačiće (keksiće) sa čokoladom. Izmenila sam recept i nije što je moje, ali preukusni su. :') :spremna za Rasovo zadirkivanje!: 2 2 1 1
Ras Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 (edited) Lepo izgledaju i verujemo ti na reč! Za slobodne momke da ponovim, rekao sam Klari da mož da se uda! Edited November 27, 2024 by Ras 3
Popular Post Serena Posted November 30, 2024 Popular Post Posted November 30, 2024 Pita sa gljivama za moju mamu Spoiler Deset godina je proslo od kad je nisam zagrlila... Sanjala sam je nocas 3 7
Klara Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Posle tvoje slane 🩷 može koji zalogaj moje slatke. Decembar je, jabuke, smeđi šećer, keks, cimet, hrskavo i slasno da ugreje i uteši. 4 1
Popular Post Ras Posted December 1, 2024 Popular Post Posted December 1, 2024 (edited) Juneća čorba (rozbratna) sa belim korenom, šargarepom i celerom (štapići) Kupus salata Pire od celera. Celer (koren) isečan na kockice, pa skuvan. Izblendiran sa svežim celerom (štapići), puterom, mlekom, so i biber. Pire od šargarepe. Šargarepa je ispečena sa mesom, pa izblendirana sa skokovima od mesa, pečenim belim lukom, limunom, peršunom, so, biber i malo masl ulja odozgo. Pire od jabuke. Jabuke (greni smit i ajdared) su ispečene sa mesom, pa izblendirane sa puterom i mlekom, začinjene solju i biberom. Pečena svinjska rebra i krompir. Rebra su začinjena (so, biber, korijander, paprika), premazana uljem, pa kratko zapečena na tiganju da se zarumene obe strane. Prebačena zatim u pleh, odozgo ruzmarin, ispod crni i beli luk, jabuke, šargarepa, krompir. Pečeno najpre prekriveno folijom, otkriveno na kraju da dobije boju. Edited December 1, 2024 by Ras 5 8
Klara Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 :jede njenu pitu i plače nad Rasovim fotkama: 2
Serena Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) 1 hour ago, Ras said: Juneća čorba (rozbratna) sa belim korenom, šargarepom i celerom (štapići) Kupus salata Pire od celera. Celer (koren) isečan na kockice, pa skuvan. Izblendiran sa svežim celerom (štapići), puterom, mlekom, so i biber. Pire od šargarepe. Šargarepa je ispečena sa mesom, pa izblendirana sa skokovima od mesa, pečenim belim lukom, limunom, peršunom, so, biber i malo masl ulja odozgo. Pire od jabuke. Jabuke (greni smit i ajdared) su ispečene sa mesom, pa izblendirane sa puterom i mlekom, začinjene solju i biberom. Pečena svinjska rebra i krompir. Rebra su začinjena (so, biber, korijander, paprika), premazana uljem, pa kratko zapečena na tiganju da se zarumene obe strane. Prebačena zatim u pleh, odozgo ruzmarin, ispod crni i beli luk, jabuke, šargarepa, krompir. Pečeno najpre prekriveno folijom, otkriveno na kraju da dobije boju. Fali ti sos od visanja i jos jedan tanjir pa da svratimo Klara i ja Edited December 1, 2024 by Serena 1
igoraki Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Moram da probam taj pire od celera da napravim, pretpostavljam da ukusom ne dobacuje do pire krompira?
Recommended Posts