beyoncé Posted November 15 Posted November 15 3 hours ago, aram said: @beyoncé gigantes pasulj? ma jok, tetoec ništa mu nije falilo 1
Popular Post dunja Posted November 16 Popular Post Posted November 16 (edited) danas pravili lazanje, što bi rekli od početka, mesilo se testo i tako dalje, ispale fantazija inače primetih sad, ovo vino (nije loše, mada je previše suvo za moj ukus) ima etiketu sa progidnim dizajnom Edited November 16 by dunja 14
Klara Posted November 18 Posted November 18 Baron torta sa malinama i lešnicima. Degustator izbegava čokoladu, pa ću drugi put samo za svoju dušu da dupliram čokoladni fil. 6 3
Popular Post renne Posted November 18 Author Popular Post Posted November 18 Drugi itinguju, ja samo sečem 😭 5 6
Midžeta Posted November 19 Posted November 19 12 hours ago, Klara said: Baron torta sa malinama i lešnicima. Degustator izbegava čokoladu, pa ću drugi put samo za svoju dušu da dupliram čokoladni fil. Daj recept
arheolog1981 Posted November 19 Posted November 19 Prvi pokušaj spremanja odreska tune. Not great not terrible 3 1
Nikodije Posted November 19 Posted November 19 Dobri su ti ovi olimpijski krugovi od luka. Smrdećeš za medalju. 7
arheolog1981 Posted November 19 Posted November 19 34 minutes ago, Nikodije said: Dobri su ti ovi olimpijski krugovi od luka. Smrdećeš za medalju. Lol, stvarno olimpijski krugovi Vrhunska fora
Milošica Posted November 19 Posted November 19 Just now, aram said: Luk ne smrdi! Miriše! To sam i ja rekao pa sam dobio šamar
Mel Posted November 21 Posted November 21 Dijagnoza cetrdesetih, izmedju odlaska medju ljude i jedenja luka, luk glatko pobedjuje. 1
Klara Posted November 21 Posted November 21 Mjauuuuu! 😍 To je taj čokoladni fil kakav ću spremiti sledeći put. Super ti je ispalo. ❤️
Recommended Posts