Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ucitala sam podrsku i razumevanje pa sam imala potrebu jos malo da se objasnim..

• +1 1
Posted
On 21. 7. 2024. at 19:26, aram said:

napravio ovo:
shrimp-with-garlic-sauteed-mushrooms-1-c
nije moja slika jer nisam mnogo očekivao, ali sam se prevario, odlično je. a kad smo počeli da jedemo se otimamo nije više bilo vremena za fotkanje :animal_pig2:

ni ja ne bih ocekivao da gljive i more idu zajedno. al aj kad kazes... ne deluje previse komplikovano, so(r)tirane gljive i rakovi. probace se. :D

Posted

Nije ni meni delovalo da će ići, ali baš je ok

• +1 1
Posted

pa sto ne bi islo..pecurke idu uz sve..

vi bas imate striktna preduverenja sta ide sa cim ugl indokrinirano od strane medija i nekih popularnih recepata..trebate otvoriti um i rasklopiti preduverenja!

inace nemam posledice od jucerasnjeg rucka ..ako nekog zanima :D 

• +1 3
  • -1 1
Posted

Čiko, jel' sva ova skočiustarimska tvoja?!

• Haha 3
Posted

Nije, ima ih još koji oće da jedu :cry2:

• Haha 2
Posted

embed?resid=30485E1F704BB219!31250&authk

Boranija sa pilećim fileom na prepečenom hlebu.

Boranija najpre kratko kuvana, pa sjedinjena u tiganju sa prženom piletinom (sečeno na kocke), sa belim lukom, maslinama, čili p, mini šljivar paradjzom i peršunom.

• +1 4
  • Wub 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ne vidim dobro sliku od svetlosti, ali znam da je odlicno. Gladna sam, ali nevezano za to zvuci mi odlicno, jos ako je boranija ona koju znam po nazivu puterica :)

Posted
41 minutes ago, Sandradjer said:

Ne vidim dobro sliku od svetlosti, ali znam da je odlicno. Gladna sam, ali nevezano za to zvuci mi odlicno, jos ako je boranija ona koju znam po nazivu puterica, mora da bude odlicno :)

ftfy, sad je odlicno :grozan:

Posted
1 hour ago, Ras said:

embed?resid=30485E1F704BB219!31250&authk

Boranija sa pilećim fileom na prepečenom hlebu.

Boranija najpre kratko kuvana, pa sjedinjena u tiganju sa prženom piletinom (sečeno na kocke), sa belim lukom, maslinama, čili p, mini šljivar paradjzom i peršunom.

mogu misliti kada bih ja pokusao ovo da napravim koliko bi se sve raspalo i licilo ni na sta, a ovde deluje tako jednostavno i kompaktno

videh pre neki dan neki krajnje jednostavan recept sa lukom, krompirom, jajima i paradajzom na yt, pa kao ajde da to napravim, ne moze da ne uspe. kurac ne moze. al to je draz samackog zivota, svaka splacina koju spremis je zapravo jestiva.

• +1 2
  • Haha 4
Posted
45 minutes ago, Lancia said:

ftfy, sad je odlicno :grozan:

:)

Vidim sliku sad dobro, ooodlicno 

• Haha 1
Posted

Kako zekis @Lancia.

Jela sam ramstek, cijena odlicna kod hrvata, 9,5 evra/kg

Posted
1 hour ago, Sandradjer said:

Ne vidim dobro sliku od svetlosti, ali znam da je odlicno. Gladna sam, ali nevezano za to zvuci mi odlicno, jos ako je boranija ona koju znam po nazivu puterica :)

Ovo je šarena boranija, pretpostavljam da je puterica ona žuta sa širokim i pljosnatim mahunama.

29 minutes ago, Nikodije said:

mogu misliti kada bih ja pokusao ovo da napravim koliko bi se sve raspalo i licilo ni na sta, a ovde deluje tako jednostavno i kompaktno

videh pre neki dan neki krajnje jednostavan recept sa lukom, krompirom, jajima i paradajzom na yt, pa kao ajde da to napravim, ne moze da ne uspe. kurac ne moze. al to je draz samackog zivota, svaka splacina koju spremis je zapravo jestiva.

U tome nema ničeg lošeg, jer jedan mogući kuvarski moto glasi: ukus pre svega!

Na tiganju je naravno sve bilo izmešano, a na hleb je sipano kašikom. Za potrebe fotografisanja su komadi hrane koji su poispadali prstima vraćeni na mesto.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Da, to jeste puterica, i sarena je odlicna, a lice na slici. 

Spoiler

Vracaj lajk!

Salim se :)