July 19, 2024Jul 19 Druga varijanta ce biti ok za danas posto neman suseni paradajz Ove gratinirane na koliko stepeni u rerni? Sa ili bez ventilatora?
July 19, 2024Jul 19 pa odokativno dok porumeni prezla odozgo. recimo 20 minuta na 190, bez ventilatora. može i malo parmezana u gornji sloj prezle.
July 20, 2024Jul 20 @Serena tu zelenu,pljosnatu boraniju na salatu...blasiras 5min pa samo so,mulje,koja kap limuna,bluk nista joj vise ne treba kod mene
July 21, 2024Jul 21 Pretvoriću se u ribu ili školjku... Svakog dana nešto iz mora, nikad kao ove godine. Najviše iz ulova, malo udica, malo harpun. Na karpaćo, na tartar, na gradele. Frigano i lešano. Malo nas i ugošćavaju, a zađe se i u konobicu. Danas kod Tome u Skradinu: čokalice, lignjice, kozice, sipa s bobom, kapesante, pizdice, lakirke i vongole. Jadran je more, i znate već kako ide dalje...
July 21, 2024Jul 21 napravio ovo: nije moja slika jer nisam mnogo očekivao, ali sam se prevario, odlično je. a kad smo počeli da jedemo se otimamo nije više bilo vremena za fotkanje
July 24, 2024Jul 24 pojela sam jelo sa piletinom i povrcem tipa vok koje stoji u frizideru jedno 4 dana...videcemo..
July 24, 2024Jul 24 2 minutes ago, ivy said: pojela sam jelo sa piletinom i povrcem tipa vok koje stoji u frizideru jedno 4 dana...videcemo.. Najlaganija priča.
July 24, 2024Jul 24 Benefiti odlaska u kancelariju. Ova mljevena piletina je puno ukusnija nego sto izgleda.
July 24, 2024Jul 24 45 minutes ago, Milošica said: Najlaganija priča. 5 dana u frizideru je mislim bio maksimum sto sam jela ruckove...ali nije bilo 40C napolju..
July 24, 2024Jul 24 6 minutes ago, ivy said: 5 dana u frizideru je mislim bio maksimum sto sam jela ruckove...ali nije bilo 40C napolju.. Izvini ako mi je komentar bio neoprezan.