makaronee Posted June 29 Posted June 29 Praška bez. Smesa se sama nadigne, dizvineš, a onda se jednako i špusti, kad se oladi Zanimljiva izvedba je i kod Žaka Papena - on zamuti sa sirupom iz konzerviranih bresaka / breskvi. 1
banatjanin Posted June 29 Posted June 29 22 hours ago, aram said: možda je do skoro da sam 100% siguran, pravio sam po njegovom receptu. bitno je da budu one kasne crne trešnje i da se ne vade koščice, to se sećam, ostalo ne baš. Jesam ja pravio klafuti i pisao, ama sigurno par godina nisam, ko zna gde je recept, potražite. I sad mi se jede i sad još mogu da se nađu trešnje kakve treba da budu 1
banatjanin Posted June 30 Posted June 30 *u gornjem postu nije trebalo da piše "potražite" nego "potražiću". Autocorrect na mojoj tastaturi i ja se izvinjavamo
aram Posted June 30 Posted June 30 @Shan Jan a onih 20 kila? jel oćeš da ti zabranim pristup na kulinarstvo, jel to oćeš? 3
Serena Posted June 30 Posted June 30 23 hours ago, banatjanin said: Jesam ja pravio klafuti i pisao, ama sigurno par godina nisam, ko zna gde je recept, potražite. I sad mi se jede i sad još mogu da se nađu trešnje kakve treba da budu Ja jos uvek cekam recept za savijacice
Popular Post Babu Bhatt Posted July 1 Popular Post Posted July 1 Danas na Krku, nakon kupanja, rucak u Malinskoj. Prvo vruća lepinja, kajmak, pršut, sir, masline, feferoni. A onda vruća prasetina s raznja, pekarski krompir, mladi luk. Izvrsno bilo. Kg prasetine 28 eura 11 2
Eleniko Posted July 5 Posted July 5 krenuli smo kroz pustinju sa svežim povrćem od komšija seljaka kad smo kod albukerkija došli kod table na kojoj je stajalo bećarac desno chicken tikka masala curry levo ja skrenuo levo i nisam se više osvrtao istakli se začini iz migrantskog predgrađa atine hvala drugarima basmati pirinač napale neke larve jebo ih ja sve smo bacili na spotifaju je svirao vudi gatri savršenih 32 stepena u hladu litar špricera nekoliko zaboda kašikom u lidlov bezmlečni /znam ima neko ime ali litar špricera/ sladoled od maline SORBE znam sad idemo u vodu 3 1
Sandradjer Posted July 6 Posted July 6 Kao da si jedan mali beli tanjir prepunio, a ovo zeleno cvetno podloga . Mnogo sitno seckas sargarepu 1 1
napadaj Posted July 6 Posted July 6 But why šargarepa,whyyyyyyyyy Stalno se prepirem sa ljudima koji stavljaju šargerepu u pasulj, gulaš, boraniju...
Sandradjer Posted July 7 Posted July 7 Kakva je to boranija bez sargarepe . Treba misliti na beta karoten
Recommended Posts