*edited by mod Posted June 17 Posted June 17 (edited) Nije baš now eating ali vredi da se pomene. Mustafa iz Berlina je i dalje najbolji Doner u ovom delu sveta. Možda pojedinačno negde ima bolji hleb ili bolje meso ili veći Doner, ali sve ovako na jednom mestu vala nisam video. Pri tom bio relativno rano oko podneva i imao sreće da je ispred mene bilo svega 4-5 ljudi. Dok sam brzo došao na red već je iza mene bilo 10ak novih Edited June 17 by *edited by mod 6
Sandradjer Posted June 18 Posted June 18 "Kaneloni" sa spanacem i rikotom . Navodnici zbog arama da se ne uzbudi 4 3
Ras Posted June 18 Posted June 18 1 minute ago, dùda said: Šta je ovo crveno ? Pasirana cvekla, ubedljivo najbolji prilog uz spanać i sir! Spoiler pzdjz 2 1
Sandradjer Posted June 18 Posted June 18 (edited) 32 minutes ago, dùda said: Šta je ovo crveno ? Neki pelat. Mada ko zna mozda je i cvekla . Cvekla i sir (beli sir) je odlicna kombinacija Edited June 18 by Sandradjer 1
Svemir Zeka Posted June 18 Posted June 18 37 minutes ago, dùda said: Šta je ovo crveno ? Ja bolje da ćutim 5
Klara Posted June 18 Posted June 18 Paradajz sos, origano, mortadela, suvo meso i edamer. Nešto kao zatvorena pica. Introvertna pica. Preko biljni namaz mlekare Ub i mašala! 5 2
Eleniko Posted June 18 Posted June 18 Frigane tikvice Zelena salata Pladanj prženih morskih darova /papalina lignja gambor/ Sourdough lebac za umakanje u mulje Uzo, voda, dupla loza Tri baklavice 29e Očigledno ne u Srbiji 2 1
Sandradjer Posted June 19 Posted June 19 8 hours ago, Dada said: Kuvani kukuruz umesto vecere - vec stigao, mlad, bozanstven! Mene da je neko pitao bila bi sramota. Tek nikao, okopavanje
Lancia Posted June 20 Posted June 20 Spremio sam ono jelo, kako se bese zove, kad ocistis sve iz frizidera, piletinu, incune, racice, sargarepu, paradajz, slaninu, papriku. Dodao zacine, pinjone, persun, skuvao spagete i sad se uz vince ubijam natenane. Mljac. 1 1
Sandradjer Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, Lancia said: Spremio sam ono jelo, kako se bese zove, kad ocistis sve iz frizidera, piletinu, incune, racice, sargarepu, paradajz, slaninu, papriku. Dodao zacine, pinjone, persun, skuvao spagete i sad se uz vince ubijam natenane. Mljac. Buckuris? 1
Lancia Posted June 20 Posted June 20 Just now, Sandradjer said: Buckuris? Ne bre, bilo ovde kako se to zove a i suvise je dobro za buckuris 1
Recommended Posts