June 17, 2024Jun 17 Nije baš now eating ali vredi da se pomene. Mustafa iz Berlina je i dalje najbolji Doner u ovom delu sveta. Možda pojedinačno negde ima bolji hleb ili bolje meso ili veći Doner, ali sve ovako na jednom mestu vala nisam video. Pri tom bio relativno rano oko podneva i imao sreće da je ispred mene bilo svega 4-5 ljudi. Dok sam brzo došao na red već je iza mene bilo 10ak novih Edited June 17, 2024Jun 17 by *edited by mod
June 18, 2024Jun 18 1 minute ago, dùda said: Šta je ovo crveno ? Pasirana cvekla, ubedljivo najbolji prilog uz spanać i sir! Spoiler pzdjz
June 18, 2024Jun 18 32 minutes ago, dùda said: Šta je ovo crveno ? Neki pelat. Mada ko zna mozda je i cvekla . Cvekla i sir (beli sir) je odlicna kombinacija Edited June 18, 2024Jun 18 by Sandradjer
June 18, 2024Jun 18 Paradajz sos, origano, mortadela, suvo meso i edamer. Nešto kao zatvorena pica. Introvertna pica. Preko biljni namaz mlekare Ub i mašala!
June 18, 2024Jun 18 Frigane tikvice Zelena salata Pladanj prženih morskih darova /papalina lignja gambor/ Sourdough lebac za umakanje u mulje Uzo, voda, dupla loza Tri baklavice 29e Očigledno ne u Srbiji
June 19, 2024Jun 19 8 hours ago, Dada said: Kuvani kukuruz umesto vecere - vec stigao, mlad, bozanstven! Mene da je neko pitao bila bi sramota. Tek nikao, okopavanje
June 20, 2024Jun 20 Spremio sam ono jelo, kako se bese zove, kad ocistis sve iz frizidera, piletinu, incune, racice, sargarepu, paradajz, slaninu, papriku. Dodao zacine, pinjone, persun, skuvao spagete i sad se uz vince ubijam natenane. Mljac.
June 20, 2024Jun 20 1 hour ago, Lancia said: Spremio sam ono jelo, kako se bese zove, kad ocistis sve iz frizidera, piletinu, incune, racice, sargarepu, paradajz, slaninu, papriku. Dodao zacine, pinjone, persun, skuvao spagete i sad se uz vince ubijam natenane. Mljac. Buckuris?
June 20, 2024Jun 20 Just now, Sandradjer said: Buckuris? Ne bre, bilo ovde kako se to zove a i suvise je dobro za buckuris