makaronee Posted June 13 Posted June 13 združiše se imam bayildi i persillade pileća grud, u jedan lahki pir četvrtkom. 6 3
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 kakvu sam klasičnu boranija čorbu napravio pirgava domaća boranija, sad joj je vreme pileći batak mladi krompiri i šargarepa i mlad lukac i crni i beli kad se skuvalo dodao paradajz iz flaše morao sam da zakasnim pola sata na emisiju koliko je dobro evo i žena šalje ljubavne poruke posle 2 tanjira 2
aram Posted June 14 Posted June 14 prvi domaći ramen. vrlo sam zadovoljan, mada ću promeniti par stvari sledeći put. 5 4
Sandradjer Posted June 14 Posted June 14 46 minutes ago, aram said: prvi domaći ramen. vrlo sam zadovoljan, mada ću promeniti par stvari sledeći put. Da sam ti gost ne bi morao da peres tanjir nakon mene. Gladna sam 1 1
aram Posted June 14 Posted June 14 naravno a pečurke izgledaju. i to je sve od njih. mislim shiitake, gumaste ko i uvek. sledeći put ih preskačem ili menjam za neke kratko propžene vrganje. 1
Sandradjer Posted June 15 Posted June 15 (edited) 8 hours ago, aram said: naravno a pečurke izgledaju. i to je sve od njih. mislim shiitake, gumaste ko i uvek. sledeći put ih preskačem ili menjam za neke kratko propžene vrganje. Moze i lisicarke. Vrganji su jaki, izdominirace ovu ostalu lepotu. Spoiler Vidi ovu Zeku, nije naivna Edited June 15 by Sandradjer
Sandradjer Posted June 15 Posted June 15 21 minutes ago, Filozof manijak said: Samo bi jele i jele. Ne mere se tako stić na deponiju. Ne zeki. Kao pticice jedemo 1
Popular Post makaronee Posted June 15 Popular Post Posted June 15 Clafoutis / iliti ladnjača sa višnjama, kako bi se rekla u momselu, da su je slučajno mućkali na slatko. 5 7
Ras Posted June 15 Posted June 15 (edited) Ko (kasno) dimljeno juneće meso večerava, narednog mu dana prete veganstvom! Palačinka sa spanaćem, filovana (opet) spanaćem, avokadom, grilovanim kraljevskim bukovačama, ovčijim kiselim mlekom, mini šljivarom, čili p i jajetom, a začinjeno limunom, nanom, solju ,biberom i alevom paprikom. Proliver: razmazao ulje svuda po tiganju, da se palačinka ne zalepi - Ras: razmazao ulje svuda po tiganju da se palačinka zalepi! Proliver: svetlozelena palačinka za slikanje - Ras: modrozelena boja mora u Kotorskom zalivu za nesunčanih dana! Edited June 15 by Ras 2 2 1
duda Posted June 15 Posted June 15 (edited) Pastrmke iz gornjeg toka Neretve, juče ulovljene, salate komplet iz mog vrta, vino doduše nije naše, Deurić A stigle i lisičarke, danas će u marinadu. Ko nema zeta domoroca, ne zna šta propušta Edited June 15 by dùda 4 3
Recommended Posts