Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

neki bezvezni indeks, ok komšija fastfude to bi bilo to. it's not me, it's you...

samo Maja

jedna je maja!ne-pohovane tikvice

dakle današnji allday office detox diet:doručak: 150sir, 150meso. burek kod makedonca, jogurt.ručak. index u obližnjoj trovačnici.večera: dve kifle s kajmakom, kesica nekog pardon sranja s lukom, štapići s kikirikijem, kvas.desert sladoled

• Author
1015107_10201291616753339_1984280646_o.jpg
  • Author

Paprike sa jajima

skuvao zelene spargle, procedio pa bacio na mulje.
e, one mogu i direktno da se dinstaju, mislim da tako ostane vise ukusa u njimakoje god spremam, zao mi kad prospem vodu koja im izvuce gomilu i ukusa i mirisa.zato ih obicno spremam na suvo (bele u mikrotalasnoj, zelene ili isto tako, ili direktno dinstane)danas iskoristio onaj talasasti tiganj sto treba da lici na gril da ispecem tikvice i doradu. nelose.al zato juce pravio restovani krompir nakon duuuugo vremena. restovani jebe kevu.

banana - jagoda - malina smoothie za dobro jutro

image.jpg

Jel neko video dobar "grill tiganj " u prodaji?Ali onako da je masivan?

• Author

hehe, svake godine obrnemo krug oko ovoga :) Nema, juri limundo i ostale. Juri pijace po bosni, ja prošle godine kupi za 5 maraka čudo od tiganja od 6.7 kila na Lončarima

musaku od tikvica i karfiola i salatu-paradajiz,paprika,luk

hehe, svake godine obrnemo krug oko ovoga :) Nema, juri limundo i ostale. Juri pijace po bosni, ja prošle godine kupi za 5 maraka čudo od tiganja od 6.7 kila na Lončarima
Pomogla forumasica...naravno li/kupindo...

prvo neku dobru Lindt bombonieru, pa onda mladi staaaaaaaaaaaari kozji sir

zasto po najvecoj vrucini imam zelju za leskovackom muckalicom?

Možda ti je svega dosta?:POn topic: špagete od juče :isuse: