nisam ja Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 neki bezvezni indeks, ok komšija fastfude to bi bilo to. it's not me, it's you...
nisam ja Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 dakle današnji allday office detox diet:doručak: 150sir, 150meso. burek kod makedonca, jogurt.ručak. index u obližnjoj trovačnici.večera: dve kifle s kajmakom, kesica nekog pardon sranja s lukom, štapići s kikirikijem, kvas.desert sladoled
Zverilla Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 skuvao zelene spargle, procedio pa bacio na mulje. e, one mogu i direktno da se dinstaju, mislim da tako ostane vise ukusa u njimakoje god spremam, zao mi kad prospem vodu koja im izvuce gomilu i ukusa i mirisa.zato ih obicno spremam na suvo (bele u mikrotalasnoj, zelene ili isto tako, ili direktno dinstane)danas iskoristio onaj talasasti tiganj sto treba da lici na gril da ispecem tikvice i doradu. nelose.al zato juce pravio restovani krompir nakon duuuugo vremena. restovani jebe kevu.
decak Kejt Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 banana - jagoda - malina smoothie za dobro jutro
Frank Pembleton Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Jel neko video dobar "grill tiganj " u prodaji?Ali onako da je masivan?
renne Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 hehe, svake godine obrnemo krug oko ovoga :) Nema, juri limundo i ostale. Juri pijace po bosni, ja prošle godine kupi za 5 maraka čudo od tiganja od 6.7 kila na Lončarima
ivy Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 musaku od tikvica i karfiola i salatu-paradajiz,paprika,luk
Frank Pembleton Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 hehe, svake godine obrnemo krug oko ovoga :) Nema, juri limundo i ostale. Juri pijace po bosni, ja prošle godine kupi za 5 maraka čudo od tiganja od 6.7 kila na LončarimaPomogla forumasica...naravno li/kupindo...
assück Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 prvo neku dobru Lindt bombonieru, pa onda mladi staaaaaaaaaaaari kozji sir
Аврам Гојић Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 zasto po najvecoj vrucini imam zelju za leskovackom muckalicom?
Recommended Posts