yolo Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 sve te minimalisticke paste su zakonite. jedino jebe sto moras imati vrhunski sastojak. sa fidelinkinom (cedo oprosti) pastom ces qrac napraviti dobar al burro...
duda Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 moras imati vrhunski sastojak. aksiom, nema alternative tu
aram Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 a dobro, kapiram da bi indy moro da se debelo pomuci da nabavi fidelinku, a od toga gore probo nisam
MayDay Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 je l zbog fidelinke moja baba one suve rezance iz kesice što su smotani ko tumbleweed zove fida ili other way around?
Indy Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 za mene jedna od najboljih pasta je sa malo mulja, malo više (rimskog) pekorina i mnogo bibera:drool:Sad komplikujes. ;)Ja jos volim one orascice u takvoj pasti, ne znam kako se zovu na srpskom. Na engl. su pine nuts.
Amelija Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Hehe, da li si i ti u napadu gladi isprobao zen recept: pasta + parmezan :DHm, ja vrlo često jedem rezance sa sirom, koji se prave ovako:skuvaju se rezancidoda se sir (bilo koji, žuti (rendani), beli (izmrvljeni), stari, mladi, mešani)i to ne u napadima gladi, lenjosti, itd itd, nego prosto zato što mi se baš to prijede jer je lepo :)
duda Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 pa drvo na kome rastu pinjole se valjda zove pinija bor ili tako nekako
MayDay Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A da nije opšti naziv za borove Pinus, tj da im se familija tako zove. Mislim, Pino Silvestre! :D
ToniAdams Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 kako se kaze gravce na tavce na gravce na makedonskom?
Amelija Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A da nije opšti naziv za borove Pinus, tj da im se familija tako zove. Mislim, Pino Silvestre! :DJeste :D (tako sam ja jednom dobila iznenadnu peticu iz francuskog, jer sam povezala sa italijanskim zbog nekih bombona od bora koje sam obožavala)
Frile Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Ne, fide su rezanci i na makedonskom.Fideos na španskom. Od sad na fidelinku gledam drugim očima :)uzgred wiki kaže: The word fideo is of Mozarabic and Arabic origins from Muslim-dominated areas of the Iberian Peninsula.Otkud ta reč u makedonskom, pitam se sada.
Recommended Posts