March 22, 20223 yr 1 hour ago, Milošica said: I neko povrce uz to, da malo osvezi pricu. Povrće, da paradajz, paprika, tikvice ali to kad im je sezona, sad sam bio do pijace, prodaju neki paradajz ja mislim da bi odskočio da ga bacim na pod.
March 23, 20223 yr Evo da se upišem i ja na ovaj topic sa slikom, teleća džigerica, crni luk i brokoli, takozvani brzi ručak Edited March 23, 20223 yr by igoraki
March 23, 20223 yr 27 minutes ago, igoraki said: Evo da se upišem i ja na ovaj topic sa slikom, teleća džigerica, crni luk i brokoli, takozvani brzi ručak teleca dziga sad mi se jede mamina teleca dziga s lukom i jabukama. uz to krompir pire. moze i brokoli sa strane. odlicno izgleda ovo tvoje.
March 24, 20223 yr samo da prijavim - nije danas nego sinoc pravio nasuvo. mama bubin recept od pocetka do kraja. mesio, razvlacio, przio, kuvao, pojeo i olizao serpu. sreca pa sam napravio kolicinu za jednog (mama bubinu kolicinu podelio na 4) jer je toliko dobro ispalo da imam osecaj da bih jeo dok ima pa sve da sam pun kazan napravio. mama buba carica. za slucaj da neko do sad nije video - izvolte.