renne Posted February 6, 2022 Author Posted February 6, 2022 4 minutes ago, Lancia said: obožavam fakin halapenjo od kad ih ima stalno u maxiju i lidlu mojoj sreći nema kraja 2
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 1 minute ago, nenad said: jab ovu papriku jeo svaki dan. :( Padron je super, mada siranije mogao da natrcis i na neku pikantnu, sad jok
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 minutes ago, renne said: obožavam fakin halapenjo od kad ih ima stalno u maxiju i lidlu mojoj sreći nema kraja ovde to zovu pimiento de padron. 2
aram Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 15 minutes ago, Lancia said: pimiento de padron u životu ne naleteh na ljutu. kako ih jedeš, samo na ulju i posoljene? ja tako najvolem, mada sam pravio i sa jajima, isto neloše.
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 minutes ago, aram said: u životu ne naleteh na ljutu. kako ih jedeš, samo na ulju i posoljene? ja tako najvolem, mada sam pravio i sa jajima, isto neloše. Samo na ulju i krupna morska so. Mi kad smo dosli u pakovanju je bilo pola-pola, pikantnih i normalnih, pa su krenuli da smanjuju, sad tjorak.
adam Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 I ovde isto. Ranije bilo ljutih u padroncicima kolko hoces a ima koja godina vec da nisam naisao ni na jednu. Al opet su super. Zacas se naprave a preukusne.
nenad Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 39 minutes ago, Lancia said: Padron je super, mada siranije mogao da natrcis i na neku pikantnu, sad jok to, ne mogoh se setiti kako se vikaju. pretposlednji put sam ih jeo u barsi, kupljene na nekoj maloj pijaci blizu parka guelj. kao sto kazes, samo ulje i morska so, bilo je ljutih, svaka treca, cetvrta. poslednji put pazareno u maxiju, ali to je bilo nesto bolesno preskupo, a i bilo je jako malo ljutih.
nenad Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) dupli Edited February 6, 2022 by nenad
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 1 minute ago, nenad said: to, ne mogoh se setiti kako se vikaju. pretposlednji put sam ih jeo u barsi, kupljene na nekoj maloj pijaci blizu parka guelj. kao sto kazes, samo ulje i morska so, bilo je ljutih, svaka treca, cetvrta. poslednji put pazareno u maxiju, ali to je bilo nesto bolesno preskupo, a i bilo je jako malo ljutih. U neka zlatna vremena u Spaniji si to mogao da dobijes kao gratis tapas, ne bi li popio sto vise. Ako ne, cena u tapas baru je bila mizerna, secam se bili smo u Malagi, pa narucili boquerones sa belim lukom, padrones, puzeve, cufte, pitajbogastavec, kad je dosao racun, sve to sto smo pojeli nije bilo skuplje od jednog piva. Sad je to proslost, rokne ti 7-8 evra za porciju.
nenad Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 1 minute ago, Lancia said: U neka zlatna vremena u Spaniji si to mogao da dobijes kao gratis tapas, ne bi li popio sto vise. Ako ne, cena u tapas baru je bila mizerna, secam se bili smo u Malagi, pa narucili boquerones sa belim lukom, padrones, puzeve, cufte, pitajbogastavec, kad je dosao racun, sve to sto smo pojeli nije bilo skuplje od jednog piva. Sad je to proslost, rokne ti 7-8 evra za porciju. to je kapiram bilo pre 10-15 godina. nadjoh post... u maxiju su bile 2 evra 200 grama. 1
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) 2 minutes ago, nenad said: to je kapiram bilo pre 10-15 godina. nadjoh post... u maxiju su bile 2 evra 200 grama. Da jbt pre 15 godina, ovde bilo zlatno vreme Edited February 6, 2022 by Lancia 1
Recommended Posts