February 6, 20223 yr Author 4 minutes ago, Lancia said: obožavam fakin halapenjo od kad ih ima stalno u maxiju i lidlu mojoj sreći nema kraja
February 6, 20223 yr 1 minute ago, nenad said: jab ovu papriku jeo svaki dan. :( Padron je super, mada siranije mogao da natrcis i na neku pikantnu, sad jok
February 6, 20223 yr 4 minutes ago, renne said: obožavam fakin halapenjo od kad ih ima stalno u maxiju i lidlu mojoj sreći nema kraja ovde to zovu pimiento de padron.
February 6, 20223 yr 15 minutes ago, Lancia said: pimiento de padron u životu ne naleteh na ljutu. kako ih jedeš, samo na ulju i posoljene? ja tako najvolem, mada sam pravio i sa jajima, isto neloše.
February 6, 20223 yr 4 minutes ago, aram said: u životu ne naleteh na ljutu. kako ih jedeš, samo na ulju i posoljene? ja tako najvolem, mada sam pravio i sa jajima, isto neloše. Samo na ulju i krupna morska so. Mi kad smo dosli u pakovanju je bilo pola-pola, pikantnih i normalnih, pa su krenuli da smanjuju, sad tjorak.
February 6, 20223 yr I ovde isto. Ranije bilo ljutih u padroncicima kolko hoces a ima koja godina vec da nisam naisao ni na jednu. Al opet su super. Zacas se naprave a preukusne.
February 6, 20223 yr 39 minutes ago, Lancia said: Padron je super, mada siranije mogao da natrcis i na neku pikantnu, sad jok to, ne mogoh se setiti kako se vikaju. pretposlednji put sam ih jeo u barsi, kupljene na nekoj maloj pijaci blizu parka guelj. kao sto kazes, samo ulje i morska so, bilo je ljutih, svaka treca, cetvrta. poslednji put pazareno u maxiju, ali to je bilo nesto bolesno preskupo, a i bilo je jako malo ljutih.
February 6, 20223 yr 1 minute ago, nenad said: to, ne mogoh se setiti kako se vikaju. pretposlednji put sam ih jeo u barsi, kupljene na nekoj maloj pijaci blizu parka guelj. kao sto kazes, samo ulje i morska so, bilo je ljutih, svaka treca, cetvrta. poslednji put pazareno u maxiju, ali to je bilo nesto bolesno preskupo, a i bilo je jako malo ljutih. U neka zlatna vremena u Spaniji si to mogao da dobijes kao gratis tapas, ne bi li popio sto vise. Ako ne, cena u tapas baru je bila mizerna, secam se bili smo u Malagi, pa narucili boquerones sa belim lukom, padrones, puzeve, cufte, pitajbogastavec, kad je dosao racun, sve to sto smo pojeli nije bilo skuplje od jednog piva. Sad je to proslost, rokne ti 7-8 evra za porciju.
February 6, 20223 yr 1 minute ago, Lancia said: U neka zlatna vremena u Spaniji si to mogao da dobijes kao gratis tapas, ne bi li popio sto vise. Ako ne, cena u tapas baru je bila mizerna, secam se bili smo u Malagi, pa narucili boquerones sa belim lukom, padrones, puzeve, cufte, pitajbogastavec, kad je dosao racun, sve to sto smo pojeli nije bilo skuplje od jednog piva. Sad je to proslost, rokne ti 7-8 evra za porciju. to je kapiram bilo pre 10-15 godina. nadjoh post... u maxiju su bile 2 evra 200 grama.
February 6, 20223 yr 2 minutes ago, nenad said: to je kapiram bilo pre 10-15 godina. nadjoh post... u maxiju su bile 2 evra 200 grama. Da jbt pre 15 godina, ovde bilo zlatno vreme Edited February 6, 20223 yr by Lancia