January 27, 20223 yr Popular Post krem corba od bundeve,piletina u sosu od suvih vrganja,prokulice sa parmezanom i salata cvekla/saragrepa
January 28, 20223 yr cuftice od celera,pesta od sremusa,parmezana,malo tunjevine,2jajeta i zacina sos od jogurta,tahinija i limuna kiseli kupus i cvekla salata
January 29, 20223 yr 22 minutes ago, renne said: Medaljoni sa pečurkama jao kako me ovo vraca u detinjstvo! mater redovno pravila telece medaljone za novaka. s tim sto bi ona napravila przenice pa sekla napola i redjala u pleh, pa preko medaljone u sosu. pa malko ugreje u rerni pred sluzenje. uh!
January 29, 20223 yr 8 minutes ago, Lancia said: progejio nedovoljno, hvali balsamico po onoj rukoli. i jagode.
January 29, 20223 yr Author Just now, aram said: nedovoljno, hvali balsamico po onoj rukoli. i jagode. Ima balzamiko!
January 29, 20223 yr Author 10 minutes ago, Lancia said: Renne se progejio s fotkama. Opet me ne voliš :(
January 29, 20223 yr Prokuvani bakalar preliven topljenim maslacom i res slaninicom i sparoge na maslacu i limunu uz Rizling.To za zenu.Ja sam se raskovao od podvarka i Ginis jedan umesto slatkisa.