Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

e gazo, ništa ne prijavljuješ. valja li rakija ?

Posted

valja i to mega. ako ima da se pazari, racunaj me. ima taj opori smek koji ima dobra kruska koji ja volim, nije joj sve samo u lepom mirisu. recimo vilijamovka to nema (ili je ovi mnogo preciste), ili ja od mirisa ne umem dalje da se probijem.

Posted (edited)

sta si radio s ovim patlidzanima, svidja mi se kako izgleda? je l ti ovo jedes patlidzan s patlidzanom (ono zeleno)? i je l ti ovo kajmaceni sir s aflatoksinima? @ivyjeste, bolesna sam.

Edited by cmrlj
Posted

Onu Ideinu k tunu što ste je hvalili.Fantastična!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

nisam ja ništa rekla za poremećaj kažu psiholozi :lol: a ja se samo odmah setila cmrlje kad sam videla slikune-crnogorski pršut nepoznatog porekla i crnogorskcrno vino nepoznate sorte em porekla,neko doneo bez informacija a ja puno ne pitam.. sve odlično!

Posted (edited)
sta si radio s ovim patlidzanima, svidja mi se kako izgleda? je l ti ovo jedes patlidzan s patlidzanom (ono zeleno)? i je l ti ovo kajmaceni sir s aflatoksinima?
patlidzan je da prostis slajsovan i izgrilovan u tiganju. totalno nezacinjen - bez ulja i soli - u zavrsnoj fazi su nabacane sajbne makednoskog ovcijeg sira u crvenoj ambalazi (radovo ako se dobro secam). slan je u boziju mater pa je ovo neka dobra mera presoljenog sira i neslanog patlidzana. aflatoksina nema u makedoniji. zeleno je melidzano iz teglice koji sam hvalio ovde, mama's ili tako nekako. to se jelo sa nekim crnim lebom koji je umakao iz kadra. a o nije neka fensi kompozicija hrane, turao sam u tanjir sve sto mi se jelo.sve je kupljeno u tempu, i talijanski patlidzan i sirenje makedonsko i melidzano. Edited by gazza1
Posted
Onu Ideinu k tunu što ste je hvalili.Fantastična!
nema na cemu i drugi put :)
patlidzan je da prostis slajsovan i izgrilovan u tiganju. totalno nezacinjen - bez ulja i soli - u zavrsnoj fazi su nabacane sajbne makednoskog ovcijeg sira u crvenoj ambalazi (radovo ako se dobro secam). slan je u boziju mater pa je ovo neka dobra mera presoljenog sira i neslanog patlidzana. aflatoksina nema u makedoniji. zeleno je melidzano iz teglice koji sam hvalio ovde, mama's ili tako nekako. to se jelo sa nekim crnim lebom koji je umakao iz kadra. a o nije neka fensi kompozicija hrane, turao sam u tanjir sve sto mi se jelo.sve je kupljeno u tempu, i talijanski patlidzan i sirenje makedonsko i melidzano.
izvini sto ti ovo radim, ali moram. radovo.a melidzano je genijalan, triput bolji od domaceg ajvara, hvala sto si mi ga otkrio.
Posted
[/size]izvini sto ti ovo radim, ali moram. radovo.
nije plavi nego crveni sir. daj neki report za njega :lol:ali nice try :whistle:
Posted

Tebe baš oslepila ta alergija. Ne vidiš da si sipao 1/4 porcije?

Posted

Oslepela i ubila apetitПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

blago tebi, mene samo oslepela :(apetit ko u kubikasa.

Posted
nije plavi nego crveni sir. daj neki report za njega :lol:ali nice try :whistle:
uu jeste, plavi prave od nafte, a crveni od mleka. nije ni cudo da nema aflatoksina u tim sirevima :D
Posted

popečci od povrća-tikvica,šargarepa.cluk,malo španata rendano,seckano pa začinjeno so,biber,crvena paprika,kari,kurkuma i malo brašna da poveže pa prženo na malo masti +crnogorski pršut + neki dobar mladi sir + salata od španata,mladog cluka i bluka