cmrlj Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 meni azijski deserti nicemu ne sluze, okej mi je to sto jedem, al nisam ushicena i ne prodje me volja za slatkim.
banatjanin Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 8 hours ago, cmrlj said: meni azijski deserti nicemu ne sluze, okej mi je to sto jedem, al nisam ushicena i ne prodje me volja za slatkim. Uglavnom da, ali velika je Azija Ovaj moći bi trebalo da probaš, stvarno je sjajan.
ivy Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 ustipci od tikvica,ovcije kiselo mleko i salata paradajz/feta/mulje
cmrlj Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 (edited) 1 hour ago, banatjanin said: Ovaj moći bi trebalo da probaš, stvarno je sjajan. ma ja sve hocu da probam, al moci kao takav me ne uzbudjuje. 1 hour ago, banatjanin said: Uglavnom da, ali velika je Azija sto jes jes, turci bas umeju da zasecere Edited June 28, 2021 by cmrlj
Jumanji Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 ustipci od tikvica,ovcije kiselo mleko i salata paradajz/feta/mulje Ja u same pljeske,ustipke stavim odmah fetu, i nanu. Sa paradajz salatom je fantasticno.
aram Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 saltimbocca od svinjskog filea i arancini sa melanzanima 1
ultra plasticni Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 11 hours ago, nisam ja said: ja sam batalio slatko. dobra stvar. Bukvalno godinama nisam kupio cokoladu 2
Lancia Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 3 hours ago, aram said: saltimbocca od svinjskog filea i arancini sa melanzanima Sto se vi lepo izrazavate, redovan sam posetilac gugla posle vaseg kuvanja. 5
aram Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Ovaj, Puttanesca. Od Puttana = kurva. Legenda kaže da su gosti bordela u sitne sate tražili od gazde da im napravi nešto za jelo, on nije imao bog zna šta - masline, kapare i tako to, i tako nastade Puttanesca.
Recommended Posts