June 28, 20213 yr meni azijski deserti nicemu ne sluze, okej mi je to sto jedem, al nisam ushicena i ne prodje me volja za slatkim.
June 28, 20213 yr 8 hours ago, cmrlj said: meni azijski deserti nicemu ne sluze, okej mi je to sto jedem, al nisam ushicena i ne prodje me volja za slatkim. Uglavnom da, ali velika je Azija Ovaj moći bi trebalo da probaš, stvarno je sjajan.
June 28, 20213 yr 1 hour ago, banatjanin said: Ovaj moći bi trebalo da probaš, stvarno je sjajan. ma ja sve hocu da probam, al moci kao takav me ne uzbudjuje. 1 hour ago, banatjanin said: Uglavnom da, ali velika je Azija sto jes jes, turci bas umeju da zasecere Edited June 28, 20213 yr by cmrlj
June 28, 20213 yr ustipci od tikvica,ovcije kiselo mleko i salata paradajz/feta/mulje Ja u same pljeske,ustipke stavim odmah fetu, i nanu. Sa paradajz salatom je fantasticno.
June 28, 20213 yr 11 hours ago, nisam ja said: ja sam batalio slatko. dobra stvar. Bukvalno godinama nisam kupio cokoladu
June 28, 20213 yr 3 hours ago, aram said: saltimbocca od svinjskog filea i arancini sa melanzanima Sto se vi lepo izrazavate, redovan sam posetilac gugla posle vaseg kuvanja.
June 29, 20213 yr Ovaj, Puttanesca. Od Puttana = kurva. Legenda kaže da su gosti bordela u sitne sate tražili od gazde da im napravi nešto za jelo, on nije imao bog zna šta - masline, kapare i tako to, i tako nastade Puttanesca.