Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Najbolja tejkavej hrana doli ispod - fish & chips. (Iz papirnatog omotaca, kako nalaze 1 tradicija.)

Posted

kako su dobre srpske jagode, sve mirišu "kroz nos"(i španske btw al njih nisam danas jela)

Posted

de si nasla srpske, na pijaci ima grckih end turskih. koje nisu nesto.

Posted

a tek britanske jagode sto su super! kad je zagrizes a ona napukne na crtu ko jabuka. i sto duze stoji - to je tvrdja. jeo pre neki dan. mosha.da ne bude zabune - ima ovde i dobrih jagoda al to je lutrija - nije ni dobra cena garancija. sanse su iste kod arapina i u jako dobroj radnji. samo supermarkete treba izbegavati.a sad odoh da pokupim kineza i kuci. imam ladno pivo u frizideru, uzecu nesto dobro ljuto. uh!

Posted

Tortilje a u njima malo majoneza i humusa, komadića pilećeg filea proprženih na maslinovom ulju i graška koji je nasledio to ulje. Uz to cherry paradajz. Sad ND mojito guaranu

Posted

suljpa i sveze marokanske kobaje od junetine i jagnjetine. feta i bluk u mulju, pobibereni i paradajz salata

Posted (edited)
uploadfromtaptalk1367451407011.jpgSent from my ST27a using Tapatalk 2 Edited by centrifuga
Posted

aiiii sto dobro izgledaju ovi humusi.ne: drugomajski uradak, rizoto sa sparogama.sparoge.jpgUploaded with ImageShack.us

Posted

Detoks danas.Moja verzija špagete pepperoni.Propržio dve papričice, bluk, origano, na mulju i onda dodao špagete.Preko parmezana i bibera. :piggy:

Posted
uploadfromtaptalk1367451407011.jpg
za vako nesto sam spreman ubiiti. gde se sluzi ovaj plezir?
Posted

Nikako da odgovorim, em mi fon brljavi, em sam smotan da postavim link. Elem-nije ti u komšilukuhttp://www.hummuskitchen.com/ali vredi umemorisati, pa kad te put nanese. U.b.i.j.a.j.u. kako su dobri. Ja danas bio na novu overu:8atyqu2e.jpgSve je jasno sa slike: cvekla sa orasima i celerom, kuskus sa nanom, integralna vruća pita i falafel + tahini sa peršunom. Ali kakav falafel! To nisu hladne, tvrde mase prepune ulja, već topli valjuščići, hrskave korice a iznutra extra mekani gotovo kao griz knedle iz supe.Sent from my ST27a using Tapatalk 2

Posted

jebote

Posted (edited)
Nikako da odgovorim, em mi fon brljavi, em sam smotan da postavim link.Elem-nije ti u komšilukuhttp://www.hummuskitchen.com/ali vredi umemorisati, pa kad te put nanese. U.b.i.j.a.j.u. kako su dobri. Ja danas bio na novu overu:8atyqu2e.jpgSve je jasno sa slike: cvekla sa orasima i celerom, kuskus sa nanom, integralna vruća pita i falafel + tahini sa peršunom. Ali kakav falafel! To nisu hladne, tvrde mase prepune ulja, već topli valjuščići, hrskave korice a iznutra extra mekani gotovo kao griz knedle iz supe.Sent from my ST27a using Tapatalk 2
Gori u pakaouedit: tešim se činjenicom da je tahini stvarno tako zelen, i da to nije do aparata Edited by henrik larsson