March 19, 20214 yr Kreposna juha od tikvice i poriluka, but tretiran pomenutim prelivom, dodao i safran i mleveni habanero, fantazija,tu je slatkost, tu je i malo ljutine ai divan miris bourbona, pire sa biberom i m.orascicem
March 19, 20214 yr Zamalo da to isto spremam za večeru, ali me mrzelo da idem po kore u prodavnicu, a delom i vođen razumom da izbegnem prežderavanje. Tek, sutra je novi dan!
March 19, 20214 yr Eee kore uglavnom uvek imam, a nije da se nisam bas najela (ne i prezdrala), ali i nisam danas skoro nista jela, tako da na kraju to je to [emoji41]
March 20, 20214 yr topli sendvići a za uz kafu krem med sa malinom i narandžom sa cimetom na krekerima.
March 20, 20214 yr 30 minutes ago, nisam ja said: a za uz kafu krem med sa malinom i narandžom sa cimetom na krekerima. Čiji su i kakvi ti proizvodi? I nemoj ovde da ostavljaš link, nego samo meni u imboks!
March 20, 20214 yr Popular Post Kozice ipak nisu završile u azijskom jelu, već na ražnjićima sa filetom morskog grgeča (uvalili mi u ribarnici, nije rđavo, štaviše). Grilovani na maslinovom, a onda propržio krupno sečen bluk, kapare i peršun, deglazirao vinom, otopio kocku putera i prelio. Uz kuskus u ribljem temeljcu i mladu blitvu. A pored toga ovo ludilo, Kozlovićeva Selekcija iz 2017. To mu je nešto novo. Sad nešto dumam, bolju malvaziju mislim da nisam pio. Edited March 20, 20214 yr by banatjanin
March 20, 20214 yr Čiji su i kakvi ti proizvodi? I nemoj ovde da ostavljaš link, nego samo meni u imboks!