Ras Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Rižoto sa bundevom, sad već (bar) jednom nedeljno. 1
Haralampije Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 lepo, ja danas jeo palacinke od/sa bundevom 1
Ras Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Planiram njoke od bundeve kad uhvatim malo vremena, verovatno za vikend. Još nisam siguran oko izbora preliva - pustiću da me vodi raspoloženje tog dana.
beta Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 45 minutes ago, Ras said: Planiram njoke od bundeve kad uhvatim malo vremena, verovatno za vikend. Još nisam siguran oko izbora preliva - pustiću da me vodi raspoloženje tog dana. lepo ide "sos" od žalfije i putera.
Ras Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 To je jedna od opcija, jednostavna i preukusna- da upotrebim jednu od reči iz novogovora. Na taj način najčešće spremim 'obične' njoke. Za taj novogovor inspirisala me Luna Lu, koja je nedavno upotrebila reč prelepotica. LL svakako nije čistunica u svom izrazu, pa ipak sam bio iznenađen i tri puta se vraćao na rečenicu, sve misleći da pogrešno čitam i da je neka greška.
Jumanji Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Nisi cuo do sada za prelepoticu?Uff zalfija na puteru preko njoka...Od prve muskantice pravila sam samo corbu a la potaz, ostalu kolicinu pirea zamrzla, a danas stigla druga.
Ras Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 42 minutes ago, Jumanji said: Nisi cuo do sada za prelepoticu? Jesam naravno, kao i za niz drugih čudesa, nego me nekako ipak iznenadila upotreba te reči u onom tekstu. Ne umem da objasnim zašto? @aramda nije malo kasno?
aram Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 15 minutes ago, Ras said: da nije malo kasno? a jeo u pola osam, ne stigoh ranjše da poustujem od dahtanja i puftanja
Haralampije Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 16 hours ago, Haralampije said: lepo, ja danas jeo palacinke od/sa bundevom evo ih opet 1
mraki Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Kako praviš palačinke sa bundevom @Haralampije?
Recommended Posts