Haralampije Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Nedeljna supica a potom kordon bleu od svinjskog frikanda punjenog mocarelom i domacom prsutom. Sad crni Budvar.............. 5
maheem Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 On 14.10.2020. at 19:04, Jumanji said: Jesi li pravio[mention=1278]Ras[/mention] podvarak pola-pola, pola sa kiselim, pola sa svezim kupusom? Zovem ga letnji. Izvrstan. I def kupus, pogotovu kiseli trazi dosta masnoce, tako da je sa svinjskim mesom, tj rebrima uvek najbolji, volim i sa curetinom. Fala za hint. Bigos se uvrštava u porodični menu. Uboga kamera ne može da dočara kombo ukusa. Fantazija! 4 1
rezwalker Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 40 minutes ago, maheem said: Fala za hint. Bigos se uvrštava u porodični menu. Uboga kamera ne može da dočara kombo ukusa. Fantazija! Danas od tebe prvi put čuo za bigos. I meni prvo zapala za oko kombinacija slatkog i kiselog kupusa. Čime je sve začijeno?
renne Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 Ja pre dve nedelje pravio kombo slatko-kiseli kupus
maheem Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 (edited) 8 minutes ago, rezwalker said: Danas od tebe prvi put čuo za bigos. I meni prvo zapala za oko kombinacija slatkog i kiselog kupusa. Čime je sve začijeno? Otprilike po ovom receptu https://www.allrecipes.com/recipe/138131/bigos- Od začina sam metnuo kajenski, aleva, sušeni mrvljeni chili, kardamom, mrvljeni korijander, biber i malo komorača u prahu. Edited October 25, 2020 by maheem 1
adam Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 1 hour ago, nisam ja said: poz poz ijaooooooooo..... kako bih sad rado svukao slast s ove potkovice!
Haralampije Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 PARMIGIANA DI FINOCCHI FILANTE Odlicno jelo, moze kao glavno, moze kao prilog, prilicno lagano i pored puno sira i beshemela, pravio po receptu donje gospoje 5
maheem Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Nikako deci ćevape da ispečem. Kupim ih pa ih smixam sa slandžom i napravim lažne čizburgere koji budu lepši od ćevapa. Ne: ne tako late night pasta sa morskim plodovima. Leglo ko Danika Mori na kauč.
maheem Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Pasulj. I to kakav! Bračni drug je zaslužio jedan dug kunilingus. Ispostavilo se da je caka i u mesu koje smo kupili u Tempu by Premia Ko bi rekao da su Premijina vakumirani kolenica i rebra tako dobrog ukusa. U lokalnoj mesari uglavnom budu krš. 1
Lancia Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 8 minutes ago, maheem said: Pasulj. I to kakav! Bračni drug je zaslužio jedan dug kunilingus. Ispostavilo se da je caka i u mesu koje smo kupili u Tempu by Premia Ko bi rekao da su Premijina vakumirani kolenica i rebra tako dobrog ukusa. U lokalnoj mesari uglavnom budu krš. Hm, upravo spremam klopu i trudim se ko nikad, da ispadne dobro. 2 4 1
nisam ja Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 fali nam topic now not eating iliti ljudi se uče na greškama, Nataša Bekvalac i ja jok. u prvom talasu virusa kupim ja amareti. povlačilo se to sve do nedavno i to da deca nisu pojela... i sledeći put nisam bio pametniji nego kupih cantuccini. za njih su amareti lava cake. a ovo neću ni da komentarišem metro chef crunch dark compound chocolate
Jumanji Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Postavo si dve iste slike:)Meni su bili skroz ok, za podlogu za neki pikantni cizkejk.Lidlovi, italijanski dani-amareti su odlicni. Tope se. 1
Recommended Posts