April 7, 201312 yr nema na cemu. najcesce se koristi kao sirce u salatama u turskoj, tako mi rekli ovi sto su mi na poklon doneli, a doneli, jer su bili odusevljeni onim sto su jeli, a sto je ukljucivalo nar sirce (kako ga nazvase kad su mi ga darovali). prvo nisam znala sta cu s tim, onda trazeci gde da ga turim otkrila citavo blago recepata.i ako pravis ovaj slozenac, pazi da ti pred kraj ne zagori ko meni :D Edited April 7, 201312 yr by cmrlj
April 7, 201312 yr nastavio sa fileom, šljivama i slaninom. raspalo se nas par od ovogaovo isto ispalo super
April 8, 201312 yr brokoli zapecen s jajima, mladim kozjim i starim parmezanom + leto prolece.Uploaded with ImageShack.us
April 8, 201312 yr otkad su paradajzici prolece?od 20. marta, naravno.cvrc. ja sam veliki postovalac tvoje kuhinje.
April 8, 201312 yr Cmrki, daj jedno dvatri srceta, da sekiram Wall-a.fala, luche! Edited April 8, 201312 yr by Lancia
April 8, 201312 yr nar eksili sos, moj je marke nar tat :Dkupijo :)nije ta marka, neam poima koja je, al je lepa flasica. probam ovih dana kojesta.