cmrlj Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) nema na cemu. najcesce se koristi kao sirce u salatama u turskoj, tako mi rekli ovi sto su mi na poklon doneli, a doneli, jer su bili odusevljeni onim sto su jeli, a sto je ukljucivalo nar sirce (kako ga nazvase kad su mi ga darovali). prvo nisam znala sta cu s tim, onda trazeci gde da ga turim otkrila citavo blago recepata.i ako pravis ovaj slozenac, pazi da ti pred kraj ne zagori ko meni :D Edited April 7, 2013 by cmrlj
Ravanelli Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nastavio sa fileom, šljivama i slaninom. raspalo se nas par od ovogaovo isto ispalo super
cmrlj Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 brokoli zapecen s jajima, mladim kozjim i starim parmezanom + leto prolece.Uploaded with ImageShack.us
Lancia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 i corava koka poneko zrno ubode -_-cvrc. ja sam veliki postovalac tvoje kuhinje.
cmrlj Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 otkad su paradajzici prolece?od 20. marta, naravno.cvrc. ja sam veliki postovalac tvoje kuhinje.
Lancia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Cmrki, daj jedno dvatri srceta, da sekiram Wall-a.fala, luche! Edited April 8, 2013 by Lancia
wall Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Bruka šta se zbiva... Čovek na opanke i brokoli dobija srca.
cmrlj Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) fala, luche!mater ti je luche. Edited April 8, 2013 by cmrlj
aram Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 nar eksili sos, moj je marke nar tat :Dkupijo :)nije ta marka, neam poima koja je, al je lepa flasica. probam ovih dana kojesta.
Recommended Posts