wall Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 sad cu, samo da navucem opanke.ja jeo danas kajganu sa crnim lukom, najljucom kobajom na svet i parmezanom. i pio dobro belo ekolosko vino iz Galicije.To bre čoveče! To je hrana.
Lancia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) ^^pa sta je belo vino, ako ne antioxidant.ne citas post do kraja, ccc.Walle, ti da cutis, plasis se 1 ribice. Edited April 4, 2013 by Lancia
wall Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ^^pa sta je belo vino, ako ne antioxidant.ne citas post do kraja, ccc.Walle, ti da cutis, plasis se 1 ribice.i ti kmečiš zbog zbog par kloumbijki pa te ja ne opanjkavam. <_<
morgana Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 uslovljena sam na pomen knedala sa sljivama, ko pavlovljev pas. sad moram i ja da ih pravim :D.
ivy Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) rizoto od smrcka :Psamo sam potpuno zaboravila koliko je pirinač bez karaktera koliko ga dugo nisam jela ...trebala sam staviti proso..odvikla sam seod te bele hrane bez karaktera Edited April 6, 2013 by ivy
Ravanelli Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) mariniroubio se. mlađi kajmak, malo slaniji. mladi krumpir se dobro ponašao Edited April 6, 2013 by Ravanelli
cmrlj Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 peceni becki hleb, 90% crna cokolada, maslinovo ulje, so.Uploaded with ImageShack.us
darling Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 zato sto su kolaci slatki, a ovo je slano. mada deluje slatko :)lepo izgleda, al nam nije rekla kakvo je.
cmrlj Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 u pravu si, nije slatkis, nego recimo kraj vecere za odrasle ljude u finom restoranu da pomisle svi 'sto je ovo dobro'. posto je ulje dobro i cokolada dobra, a so slana, svi se ukusi odvojeno dobro cuju, a opet slazu i potpomazu. nikad mi se nece prijesti, ali je super pametan mali zalogaj, zgodno za servirati i onima sto slatko ne vole. oni koji se loze na hranu ce voleti.nego, mnogo vaznije, sad jela ono sto sam kuvala na now cooking, potpuno spektakularno, ako imate nar melasu obavezno pravite, ako ne, narucujte od ljudi sto cu im turske radnje u blizini. uglavnom sam pratila recept, nisam nasla svezu nanu, pa turila suvu i svez persun i smanjila kolicinu ulja. nije nista nedostajalo. ta je melasa slatkasta balzamikasta narasta, ne znam cime bih je zamenila (a oseca se u jelu i daje ukus, dakle ne moze se preskakati), ali gugl je svet, ne sumnjam da postoji recept i za to ako je nekom bas stalo.
aram Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 jos kad bih znao kako se to zove na turskom? :)ili bar nemackom...
cmrlj Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) nar eksili sos, moj je marke nar tat :Dedit. moguce da sam i toga manje stavila, sipala ofrlje, a gledala da mi jelo ne bude slatko. Edited April 7, 2013 by cmrlj
Recommended Posts