12 hours ago12 hr 13 hours ago, arheolog1981 said:Harmonika pita sa borovnicamaRecept ukrao odavde https://www.instagram.com/reel/DMM4hywMzJ0Super izgleda. Zanimljivo. Treba potrefiti kore, da je to kljucno
4 hours ago4 hr Uh, menjam ovo tuce+gadova..zajedno sa šablijem i međumorjem,za takve шненокле! Edited 3 hours ago3 hr by makaronee
3 hours ago3 hr On 19. 7. 2025. at 13:42, Seabass said:Jedno od najboljih jela na svijetu je melanzane parmigiana.Može...ImgBBParmigiana hosted at ImgBBImage Parmigiana hosted in ImgBB
33 minutes ago33 min @Ras , da li si sam pravio sos od paradajza ili je to onaj iz konzerve? Momentalno sam ogladnela...:jede joj se slano, a sprema se da pravi slatke palačinke:
16 minutes ago16 min 15 minutes ago, Klara said:@Ras , da li si sam pravio sos od paradajza ili je to onaj iz konzerve? Momentalno sam ogladnela...:jede joj se slano, a sprema se da pravi slatke palačinke:Sam.Pripremam ga na trazličite načine, što zavisi od raspoloženja.Danas sam ispekao paradajze sa čenovima belog luka i ruzmarinom, začinio maslinovim uljem, solju i biberom, pa nakon pečenja sve to izblendirao. Edited 14 minutes ago14 min by Ras