July 12Jul 12 3 minutes ago, ordi said:Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.Sta bi ti - da ti pevaju serenadu pod pendzere?Budi srecna sto nisu trubaci.
July 13Jul 13 17 hours ago, arheolog1981 said:Džejmi Oliver ovo zove ljupki zgrudvani puding od limunaJel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao
July 13Jul 13 18 hours ago, ordi said:Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.kod nas samo stari gvozdjar
July 13Jul 13 2 hours ago, Sandradjer said:Jel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao Da, da, taj recept :)
July 13Jul 13 Iz serije "U ovu kuću se hrana ne baca!"Piletina pržena, marinirana nekim beduinskim začinom, od pre 4 dana, višak chorizo kobasice od pre dva dana kad sam pola iskoristio za chili con carne, onaj orange rayu od pre neki dan, svetla miso pasta od isto tad i malo testenine za ramen. Pečurke i praziluk i to mu dođe to.
Yesterday at 07:511 day Dosadno na poslu pa porucih skusu sa rostilja i krompir salatu.Imam i lozu za aperitiv, a i vino za uz ribu.
Yesterday at 08:261 day 32 minutes ago, kronostime said:Dosadno na poslu pa porucih skusu sa rostilja i krompir salatu.Imam i lozu za aperitiv, a i vino za uz ribu.Imam i kolege koje ocigledno citaju Forum pa sam morao da narucim i za njih.Imam i razne vrste loze., dobre i ne bas.. jednu sam pretakao iz flase na kojoj je bio neki guslar na etiketi...
4 hours ago4 hr Harmonika pita sa borovnicamaRecept ukrao odavde https://www.instagram.com/reel/DMM4hywMzJ0
2 hours ago2 hr Mora da napravim instagram nalog samo za recepte i proteste ovako mi sve sve pogubi međ sisama i guzicama