Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

3 minutes ago, ordi said:

Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.

Sta bi ti - da ti pevaju serenadu pod pendzere?

Budi srecna sto nisu trubaci.

s_d

• Replies 21.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Cekam Ibru iz Glova da mi donese picu iz picerije

atRKnld.gif

D

17 hours ago, arheolog1981 said:

Džejmi Oliver ovo zove ljupki zgrudvani puding od limuna

IMG_20250711_203727.jpg

Jel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.

Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao )

18 hours ago, ordi said:

Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.

kod nas samo stari gvozdjar cry

2 hours ago, Sandradjer said:

Jel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.

Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao )

Da, da, taj recept :)

Mmmm

Iz serije "U ovu kuću se hrana ne baca!"

Piletina pržena, marinirana nekim beduinskim začinom, od pre 4 dana, višak chorizo kobasice od pre dva dana kad sam pola iskoristio za chili con carne, onaj orange rayu od pre neki dan, svetla miso pasta od isto tad i malo testenine za ramen. Pečurke i praziluk i to mu dođe to.

od ostataka.jpg