Saturday at 12:231 day 3 minutes ago, ordi said:Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.Sta bi ti - da ti pevaju serenadu pod pendzere?Budi srecna sto nisu trubaci.
22 hours ago22 hr 17 hours ago, arheolog1981 said:Džejmi Oliver ovo zove ljupki zgrudvani puding od limunaJel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao
20 hours ago20 hr 18 hours ago, ordi said:Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.kod nas samo stari gvozdjar
20 hours ago20 hr 2 hours ago, Sandradjer said:Jel i u tvom receptu pise Moja sestra Ana ga obozava? Mislim da sam ostavljala recept na nekoj od ovih tema.Odlicna poslastica, cini mi se da si malo duze pekao Da, da, taj recept :)
8 hours ago8 hr Iz serije "U ovu kuću se hrana ne baca!"Piletina pržena, marinirana nekim beduinskim začinom, od pre 4 dana, višak chorizo kobasice od pre dva dana kad sam pola iskoristio za chili con carne, onaj orange rayu od pre neki dan, svetla miso pasta od isto tad i malo testenine za ramen. Pečurke i praziluk i to mu dođe to.