Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Muskatna tikva i šalot u custardu obogaćenom sirom sa orange rayuom. Uz to neki ćevapi greškom kupljeni (pileći frust).

muskatna tikva custard rayu 1.jpg

muskatna tikva custard rayu.jpg

• Replies 21.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

xwLRyuS.jpeg

5mXvFki.jpeg

Marcus nam se javlja iz budućnosti rolleyes
E, ajd ne bilo ti teško baci pogled koji su brojevi Eurojackpot-a izvučeni 11.07.

bućko, reći ću ti dvadeset četvrtog jula

Edited by Marcus Wulffings

On 4. 7. 2025. at 17:03, Pixisis said:

Jedino što može da se takmiči sa trešnjom u dvorištu je smokva u dvorištu @kronostime

incestoidna vocka. dobra je i visnja ko ima.

8 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

incestoidna vocka. dobra je i visnja ko ima.

Imam u nju. ss1

4 hours ago, Marcus Wulffings said:

bućko, reći ću ti dvadeset četvrtog jula

E, stvarno, u čemu je fora da stavljaš slike hrane od pre par godina na topic koju se zove NOW eating?
Now znači sada, za slučaj da ne znaš engleski.

Hm, razmišljam nešto oko ovog, da li se može računati u eating ako ti sokovvi prorade dok pretražuješ galeriju pa naiđeš na nešto što ti je bilo ukusno?

Hej izjelice, otvorite topik pod nazivom " Al' se nekad dobro jelo" ili recimo "Doručak kod Tifanija" i podelite se na frakcije, vreme vam je fantom

6 hours ago, ubibobi said:

Hej izjelice, otvorite topik pod nazivom " Al' se nekad dobro jelo" ili recimo "Doručak kod Tifanija" i podelite se na frakcije, vreme vam je fantom

I sve bi to bilo ok da ovaj lik Marcus nije došao na forum da baroniše neki pošten svet kako živi u inostranstvu, a zapravo su slike koje kači napravljene tokom njegovih ranijih poseta određenim zemljama, pa ih sad koristi kao nekakav dokazni materijal u svojoj glavi. Istina je da bi jedna mreža koju dotični rado posećuje prva obelodanila takav životni i poslovni uspeh. Zar ne, @Marcus Wulffings ? I nije ovo ništa lično, barone prezirem i tu je kraj.

Zato je i @aram reagovao kako je reagovao.

Eto, nastavite dalje sa svojim redovnim aktivnostima.

7 hours ago, Muzzy said:

Hm, razmišljam nešto oko ovog, da li se može računati u eating ako ti sokovvi prorade dok pretražuješ galeriju pa naiđeš na nešto što ti je bilo ukusno?

Postoji tema Now Craving na ovom pdf-u, zar ne bi mogla da posluži?

7 hours ago, Muzzy said:

Now classical conditioning

Džejmi Oliver ovo zove ljupki zgrudvani puding od limuna

IMG_20250711_203727.jpg

Edited by arheolog1981

Ono kad cujes bostandziju kako se dernja niz ulicu i istrcis na vrata.

shut-up-and-take-my-money-futurama.gif

Meni je najgore kad mi stane pod terasu da neko pazari, a zaboravi da isključi razglas.