Wednesday at 06:373 days mislim da nije kapak. enivej, svakako tražite od mesara da vam skine ovu opnu, namučićete se da je sami skinete čak i da imate najbolje noževe na svetu. a mora da se skine.
17 hours ago17 hr Jedino što može da se takmiči sa trešnjom u dvorištu je smokva u dvorištu @kronostime
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Pixisis said:Jedino što može da se takmiči sa trešnjom u dvorištu je smokva u dvorištu @kronostime
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Pixisis said:Jedino što može da se takmiči sa trešnjom u dvorištu je smokva u dvorištu @kronostimeIspred prozora stana koji sam pazario u Pancevu raste smokva. Cekam sledecu sezonu da beremo
17 hours ago17 hr Pazi kad me prati to. I ispred ulaza zgrade gde sam sada je smokva Al opet je to nista u odnosu na ono sto je sestra napravila u svom dvoristu u Africi. Cim dodas malo vode sve raste. Imala je bananu, papaju, guavu, limun, pomorandze, grenadilu, aloe veru i ni sam ne znam sta sve jos. Samo je delila voce po ofisu cele godine.
3 hours ago3 hr Bila bi i moja tolika da nije izmrsla pre 15 godina.Morao sam da je sasecem skoro do zemlje i opravila se mukica.Zato sad radja k`o blesava, na moje i zadovoljstvo svih koji udju u dvoriste.Inace, ima tu i jedna tresnja - morao sam Iliju da vezujem ispod nje onomad kad je rodila.