Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Aram Karapandza rolleyes

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

On 5. 6. 2025. at 7:52, Svemir Zeka said:

Sve ovo izgleda kao nešto što bih rado jela, ali bih posle toga verovatno i rado najebala🤭

image.png

Oh, i ovom etiopskom ekskurzijom bih se nadovezao na tvoj potecijalni stomačni najeb.

Dakle, jagnjeći gulaščić sa malo saatice i kao prilog ova melasa od sočiva.....nešto nalik balkanskom gustom pasulju. Sve je vruće i ljuto, uzrokovano ogomnim količinama karija, turmerika, kumina i ko zna čega sve ne.

Dan kasnije je usledilo uneređivanje na opšti užas vašingtonki...

Ovo je možda za topic "future eating", ali koji tanjiri su vam bolji?

Tamni

Spoiler

81I1R-9aWVL._UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg

Svetliji u nekakvoj tirkiznoj boji

Spoiler

61QLTwV8nXL._UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg

Lično bih pre uzeo tamne, jer ne volim cirkus na stolu od milion boja (osim ako nije hrana), ali slučajno videh video ovih svetlijih i nije toliko šareno kao na slici.

ta tirkizna deluje bolje, a ova tamna je kao da obeduješ zajedno sa orcima

Orke imam, 6 i 12 godina, pa i to pasuje.

3 hours ago, Marcus Wulffings said:

image.png

Oh, i ovom etiopskom ekskurzijom bih se nadovezao na tvoj potecijalni stomačni najeb.

Dakle, jagnjeći gulaščić sa malo saatice i kao prilog ova melasa od sočiva.....nešto nalik balkanskom gustom pasulju. Sve je vruće i ljuto, uzrokovano ogomnim količinama karija, turmerika, kumina i ko zna čega sve ne.

Dan kasnije je usledilo uneređivanje na opšti užas vašingtonki...

Joooj etipska kuhinja! Priznaj koliko si urnisao kosulju lolol

pa, reći ću ti ja kakav je bilans bio:

gaće sam morao da bacim t2101.gif, a njaviše sam umazao pantalone, pa tu košulju pa sportski blejzer t23131.gif

pa sam ta tri garmenta odneo kod vijetnamke na hemijsko čišćenje, bilo joj je sve jasno t1844.gif

Vi Bikovi ne znate kad je dosta.

Hej, pa u celoj priči je količina hrane minimalna, mi-ni-mal-na dunno.gif, ali me ubi turmerik

Edited by Marcus Wulffings