8 hours ago8 hr On 5. 6. 2025. at 7:52, Svemir Zeka said:Sve ovo izgleda kao nešto što bih rado jela, ali bih posle toga verovatno i rado najebala🤭Oh, i ovom etiopskom ekskurzijom bih se nadovezao na tvoj potecijalni stomačni najeb.Dakle, jagnjeći gulaščić sa malo saatice i kao prilog ova melasa od sočiva.....nešto nalik balkanskom gustom pasulju. Sve je vruće i ljuto, uzrokovano ogomnim količinama karija, turmerika, kumina i ko zna čega sve ne.Dan kasnije je usledilo uneređivanje na opšti užas vašingtonki...
8 hours ago8 hr Ovo je možda za topic "future eating", ali koji tanjiri su vam bolji?TamniSpoilerSvetliji u nekakvoj tirkiznoj boji SpoilerLično bih pre uzeo tamne, jer ne volim cirkus na stolu od milion boja (osim ako nije hrana), ali slučajno videh video ovih svetlijih i nije toliko šareno kao na slici.
5 hours ago5 hr 3 hours ago, Marcus Wulffings said:Oh, i ovom etiopskom ekskurzijom bih se nadovezao na tvoj potecijalni stomačni najeb.Dakle, jagnjeći gulaščić sa malo saatice i kao prilog ova melasa od sočiva.....nešto nalik balkanskom gustom pasulju. Sve je vruće i ljuto, uzrokovano ogomnim količinama karija, turmerika, kumina i ko zna čega sve ne.Dan kasnije je usledilo uneređivanje na opšti užas vašingtonki...Joooj etipska kuhinja! Priznaj koliko si urnisao kosulju
2 hours ago2 hr pa, reći ću ti ja kakav je bilans bio:gaće sam morao da bacim , a njaviše sam umazao pantalone, pa tu košulju pa sportski blejzer pa sam ta tri garmenta odneo kod vijetnamke na hemijsko čišćenje, bilo joj je sve jasno
2 hours ago2 hr Hej, pa u celoj priči je količina hrane minimalna, mi-ni-mal-na , ali me ubi turmerik Edited 2 hours ago2 hr by Marcus Wulffings