Thursday at 19:211 day 3 hours ago, arheolog1981 said:Filet brancina sa čeri paradajzom, kaprom i crnim maslinama i salata od belog pasulja i spanaćaJa bih ovde dodala nešto orašasto.
Thursday at 19:541 day 27 minutes ago, Boksi said:Ja bih ovde dodala nešto orašasto. Dobra ideja, probam sledeći put :)
Yesterday at 01:081 day 8 hours ago, arheolog1981 said:Filet brancina sa čeri paradajzom, kaprom i crnim maslinama i salata od belog pasulja i spanaćaBaš sam malopre kupio tu neku mediteransku salatu od krupnog belog pasulja.
19 hours ago19 hr 23 hours ago, Muzzy said:Posle morskih plodova i palačinjaka sa orasima....Ja? Da, da....
17 hours ago17 hr On 3. 6. 2025. at 17:31, Serena said:Njeno velicanstvo gibanica 😍Malo sam je vrljavo isekla ali koga briga, bitno je da je rupicasta, najzad Ja bih ovde samo oduzeo semenke. Ostalo je cisto savrsenstvo 👌
16 hours ago16 hr 37 minutes ago, Filozof manijak said:semenke u gibi?!?Bitno je da se mom Lali svidja ovako I rekao je da sledeci put stavim jos vise ali samo suncokreta Kaze podseca ga na davno proslo vreme kad su kupovali u novinskom fiseku kod Fajka vruceg suncokreta, pa onda sednu na bedemcic ispred skole grickaju i pljuju ljuske na zemlju, a tetkice ih posle vicu.
16 hours ago16 hr 21 minutes ago, Serena said:Bitno je da se mom Lali svidja ovako I rekao je da sledeci put stavim jos vise ali samo suncokreta Kaze podseca ga na davno proslo vreme kad su kupovali u novinskom fiseku kod Fajka vruceg suncokreta, pa onda sednu na bedemcic ispred skole grickaju i pljuju ljuske na zemlju, a tetkice ih posle vicu.Imam pogaču za tebe, odnosna za njega!Jedna od nagrađenih ove godineSpoilersestra od tetke
16 hours ago16 hr Pra10 minutes ago, Ras said:Imam pogaču za tebe, odnosna za njega!Jedna od nagrađenih ove godineSpoilersestra od tetkeDivna je 😍Pravila sam mu ovu za uskrs, bila je super, a posla onoliko.Sledeci put ce je dobiti dogodine za uskrs 😂mozda
15 hours ago15 hr 52 minutes ago, Serena said:Bitno je da se mom Lali svidja ovako I rekao je da sledeci put stavim jos vise ali samo suncokreta Kaze podseca ga na davno proslo vreme kad su kupovali u novinskom fiseku kod Fajka vruceg suncokreta, pa onda sednu na bedemcic ispred skole grickaju i pljuju ljuske na zemlju, a tetkice ih posle vicu.Lala gopnik.
14 hours ago14 hr Još je Bunjin često dopunjavao likove besposličara naulici semenkama, tipa stoje dva krasnoarmejca i grickaju semenke, nazivao je tu praksu odvratnom i varvarskom.Sintagma zaista nije baš milozvučna: лузгать семечки..A umene, na topiq...SpoilerBu! Skočiriba!