May 30May 30 Hvala za ideju. Saću da teram kevu da pravi dok je ovde. Naam se da nije zaboravila da pravi brodet. De si nabavio bakalara?
May 30May 30 Jbg nema to kod mene. Whole Foods za te wild varijante koji bije po ušima, ruku na srce retko kad omane. Ili Sprouts koji je hit or miss.
May 30May 30 Papardele iz Lidla s piletinom u sirastom sosu s belim lukom, odozgo krupno mleveni crni biber, i malo chili flakes i sušeni peršun za dekoraciju.
May 30May 30 Pasta alla Gricia Dosta crnog bibera, guanciale, malo belog vina, neka dobra italijanska pasta i na kraju pecorino romano. Fantazija
Tuesday at 15:313 days Popular Post Njeno velicanstvo gibanica 😍Malo sam je vrljavo isekla ali koga briga, bitno je da je rupicasta, najzad
Wednesday at 12:582 days Pileći file sa pečurkama. Još jedno iz serijala ultra brzih jela za nas lenje 🤭
Wednesday at 18:361 day Pa hajde da se o opustimo uz večeru kod braće Afganistanaca posle celodnevnog sastančenja:Ok guys, I'll give you 5 stars buuuut (there's always one big but).... Edited Wednesday at 18:381 day by Marcus Wulffings
Yesterday at 03:481 day 14 hours ago, arheolog1981 said:Pileći file sa pečurkama. Još jedno iz serijala ultra brzih jela za nas lenje 🤭Jutros naleteh na jednu sličicu koja me je podsetila na tvoj tanjir. :D
Yesterday at 05:521 day 11 hours ago, Marcus Wulffings said:Pa hajde da se o opustimo uz večeru kod braće Afganistanaca posle celodnevnog sastančenja:Ok guys, I'll give you 5 stars buuuut (there's always one big but)....Sve ovo izgleda kao nešto što bih rado jela, ali bih posle toga verovatno i rado najebala🤭
Yesterday at 16:151 day Filet brancina sa čeri paradajzom, kaprom i crnim maslinama i salata od belog pasulja i spanaća