Saturday at 18:184 days @Svemir Zeka Ispadne da na svakog koji kaže dođe još 10 koji misle Edited Saturday at 18:194 days by Pixisis
Monday at 03:342 days Ne mogu da se odlučim da li da objašnjavam prazničnu žderačinu, slike govore sve.😃
Monday at 08:302 days Za jučerašnji sam ručak, nakon jedno 100 godina pripremao lazanju i vrlo sam zadovoljan.Zadovoljna su bila i deca, iako sam ih najpre, vadeći pekač iz rerne šokirao izjavom da sam umesto regularnih kora koristio patlidžan, na šta je usledilo horsko neeee!Oko kora sam se dvoumio, ne volim onu standardnu ponudu Barila i inih, ali sam u bolje snabdevenom Maksiju od mog naišao na sveže kore pod Premia brendom što se ispostavilo kao daleko bolja opcija od uobičajenih industrijskih, a i cena je prihvatljiva. Kore zahtevaju izrazito kratko vreme pripreme, ostaju sočne, a ne gnjecave, a sloj pri vrhu i krajevi sa strane dobijaju vrlo privlačnu hrskavu teksturu.Ostalo: bešamel, pržena mlevena junetina sa crnim i belim lukom što sam izmešao sa sosom od paradajza (miks svežeg i konzerviranog) sa svežim bosiljkom. Sloj sira formiran je od rendanog krstaša Korab Trnica , malo mocarele (proizvod staroplaninske mlekare) i suvoplaninskog mladog kozjeg sira (nikako da zapamtim prezime porodice koja ga proizvodi), koji nije baš jeftin (oko 1400 din za kg), ali je izvanredan u ulozi mocarele, topiv je pri čemu zadržava kvalitet. Edited Monday at 08:332 days by Ras
Monday at 10:122 days 21 minutes ago, JakeBlues said:Jel ovo po cela porcija što je servirano, ili samo onako za fotkanje? :)Sportiskinja se zaustavila na 2, a preostali muški na 3 puta, uz ostatak koji je nestao netragom već posle 2-3 sata.Sa preostalim filom, danas pečem patlidžan Edited Monday at 10:212 days by Ras
Monday at 23:011 day Ja sam radio na Memorial Day jbg radnička klasa, pa jedem ostatke od ručka Wild sockeye salmon, a ovo belo je nekakav som iz uzgoja da ga likvidiram. Prilog je rainbow chard (blitva) i i russet krompir. Parkica vino izuva, Markuse prošetaj do lolalne liquor store nećeš se pokajati. Svaki dan da ovo imam za stolom ne bih se bunio.
Monday at 23:551 day Preporuka za cabernet. Uzeo sam ovaj red blend jer je bio na poniženju, nije rđavo ni to.
Yesterday at 00:121 day e reći ću ti....balthasar 80 Spring St, Menhetn donji, to je prava ona Frenč brazeri....super atmosfera baš po tvom ukusu, samo kafanski klasici na meniju
Yesterday at 06:571 day 6 hours ago, Marcus Wulffings said:e reći ću ti....balthasar 80 Spring St, Menhetn donji, to je prava ona Frenč brazeri....super atmosfera baš po tvom ukusu, samo kafanski klasici na menijuHvala ti dobri čoveče da znam jednog dana Malo sam se našalila, dok ste pisali stigne mi u inboks ova fotka od brata koji je juče nekad otišao. Ja sam i dalje nekih 5km od Ćacilenda