11 hours ago11 hr 17 minutes ago, x500 said:Lep i zreo mango iz Indije :)Ama đe, tj oklen? Srbija?On topuc, burek (s mesom) u pekari Crvena Zvezda u razrovanoj Karađorđevoj. Maksa is gone ali kvalitet i dalje na visini.
10 hours ago10 hr Mislim ako je alfonso mango stigao u Srbiju onda hvala Vučiću, odustajem od protesta
10 hours ago10 hr 2 minutes ago, Eleniko said:Ama đe, tj oklen? Srbija?Dobio 2 komada iz Holandije, uvoz iz Indije.
10 hours ago10 hr 38 minutes ago, Milošica said:Koža od manga, kosa je plavaSrce od stakla slomljeno triput
4 hours ago4 hr 17 hours ago, Marcus Wulffings said:Ground beef in teriyaki sauce, direktan primer američke korporativne splačine.Ja ovo jedem da vi ne biste morali, martyrdom of St MarcusMoj psic Ilija trenutno
4 hours ago4 hr ovo bas dugo nisam jeo i kao danas, kada sam bio na zelenjaku, kupim kod jedne, [kod koje uvek i kupujem bubce] zene kilo ipo. operem ih, skuvam i na kilo cluka bacim... odavno nisam jeo gulas od bubaca. kupio jos i onu super lepinju i moci, moci...
1 hour ago1 hr 49 minutes ago, aram said:jok brte, mrzelo me da sam kuvam jaja, kupio već kuvana. a to nema nego hard boiled.