Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

6HOG29O.jpeg

cgOvACm.jpeg

Potrudiše se švajcike da ugode putnicima, neka dinstana piletina gulaš sa kestenima ->Frenč stajl i pireom i salata od sočiva s prazilukom......dobar kombo

t801ipx.jpeg

kDuDGxb.jpeg

Naravno, ništa bez kegi čokoladnih napolitanke

g8eTrLI.jpeg

I još jedan hladan rižot s nekom kokos tortom, konkurencija radi pa i ovi moraju da se aktiviraju nutkanjem hrane svako malo

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

kakve su domaćice leta, daj neki selfić

On 16. 5. 2025. at 15:12, JakeBlues said:

skuvano.jpg

Jedino sam penne imao u kući, a mrzelo me da izlazim samo zbog toga... a uostalom, kako je u sam gulaš ubačeno malo nduje, onda je sasvim ok i da se služi i sa italijanskom testeninom, jer fusion food. :)

Na ovakav nacin serviranja Talijani cupaju kosu kao i na pizzu sa ananasom. Obicno se sve umijesa da se sos zavuce svuda. Having said that, znam za talijanku koja ovako jede pastu i citav zivot slusa kako je to pogresno.

Edited by Seabass

Ovo sam spremila lepo. Svinjska rebarca u medu i zacinima )

IMG_20250518_153222.jpg

On 16. 5. 2025. at 18:34, Eleniko said:

liči pomalo na svemir zeku stil kralj

Baš sam htela da pitam gde je gazza da kaže koju na ovo rolleyes

6 hours ago, Seabass said:

Na ovakav nacin serviranja Talijani cupaju kosu kao i na pizzu sa ananasom. Obicno se sve umijesa da se sos zavuce svuda. Having said that, znam za talijanku koja ovako jede pastu i citav zivot slusa kako je to pogresno.

Ovo je ovako stavljeno da se fotne da se vidi šta je... a mešanje je u sledećem kadru. Inače ja s gulašem najviše volim fusile. Mogu i oni "grkljančići" ali zbog globalizaciji fusile i pene ima da nadješ gde hoćeš, a grkljančiće uglavnom po većim marketima. Minut pire je isto ok, ali nisam imao u kući. A nije mi se izlazilo napolje... i tako...