8 hours ago8 hr Potrudiše se švajcike da ugode putnicima, neka dinstana piletina gulaš sa kestenima ->Frenč stajl i pireom i salata od sočiva s prazilukom......dobar kombo Naravno, ništa bez kegi čokoladnih napolitanke I još jedan hladan rižot s nekom kokos tortom, konkurencija radi pa i ovi moraju da se aktiviraju nutkanjem hrane svako malo
7 hours ago7 hr On 16. 5. 2025. at 15:12, JakeBlues said:Jedino sam penne imao u kući, a mrzelo me da izlazim samo zbog toga... a uostalom, kako je u sam gulaš ubačeno malo nduje, onda je sasvim ok i da se služi i sa italijanskom testeninom, jer fusion food. :)Na ovakav nacin serviranja Talijani cupaju kosu kao i na pizzu sa ananasom. Obicno se sve umijesa da se sos zavuce svuda. Having said that, znam za talijanku koja ovako jede pastu i citav zivot slusa kako je to pogresno. Edited 7 hours ago7 hr by Seabass
4 hours ago4 hr On 16. 5. 2025. at 18:34, Eleniko said:liči pomalo na svemir zeku stil Baš sam htela da pitam gde je gazza da kaže koju na ovo
49 minutes ago49 min 6 hours ago, Seabass said:Na ovakav nacin serviranja Talijani cupaju kosu kao i na pizzu sa ananasom. Obicno se sve umijesa da se sos zavuce svuda. Having said that, znam za talijanku koja ovako jede pastu i citav zivot slusa kako je to pogresno.Ovo je ovako stavljeno da se fotne da se vidi šta je... a mešanje je u sledećem kadru. Inače ja s gulašem najviše volim fusile. Mogu i oni "grkljančići" ali zbog globalizaciji fusile i pene ima da nadješ gde hoćeš, a grkljančiće uglavnom po većim marketima. Minut pire je isto ok, ali nisam imao u kući. A nije mi se izlazilo napolje... i tako...