Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Mora da si se zaljubljeno zamislila! : D ❤️

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Žene kad su zaljubljene, najmanje misle na jelo vikleri

21 hours ago, Sandradjer said:

sa blitvom

IMG-20250510-123013-2.jpg

Vrh, kao neka musaka? Obozavam sav zelenis nego ono moje nestalo, a sad sam gladna

Da, da, musaka sa blitvom. : ) Meni se prijelo od tvoje fotke, pa sam dobila ideju čime da se počastim. : D

Ako ti je ovo desno Sirok, imamo pobednika!

Hahah, mangup! Nije! Sandra je pokupovala i poslednji koji je ostao. : D <3

To je grčki jogurAt, dobila sam na poklon.

greek-authentic-cows-milk-yoghurt.jpg

1 hour ago, Klara said:

Da, da, musaka sa blitvom. : ) Meni se prijelo od tvoje fotke, pa sam dobila ideju čime da se počastim. : D

Može recepat, ne bilo t zapoveđeno! Mism, okvirno mi jasno, ali vrag je dietaljima.

20250510_174618.jpg

Filet oslića, pečen sa komoračem i ruzmarinom, na prepečenom hlebu.

18 minutes ago, makaronee said:

Može recepat, ne bilo t zapoveđeno! Mism, okvirno mi jasno, ali vrag je dietaljima.

Ništa posebno, zaista. : D Prodinsta se luk, doda se mešano mleveno meso i začini koje voliš (so ili vegeta, biber, mlevena paprika...). Iseckaš blitvu, dodaš u meso, prodinstaš malo i sve skupa staviš u posudu za pečenje. Ja volim u vatrostalnu.

Umutiš jaje i mleko dovoljno da preliješ musaku, zapečeš je na 200 stepeni, u kriglu sipaš Zaječarsko crno i ćao. : D

Hvala!

Moja omiljena musaka je sa (pohovanom) patlidžancijom, ali ovo može ući u foto finiš.