5 hours ago5 hr Da, da, musaka sa blitvom. : ) Meni se prijelo od tvoje fotke, pa sam dobila ideju čime da se počastim. : D
4 hours ago4 hr Hahah, mangup! Nije! Sandra je pokupovala i poslednji koji je ostao. : D <3To je grčki jogurAt, dobila sam na poklon.
4 hours ago4 hr 1 hour ago, Klara said:Da, da, musaka sa blitvom. : ) Meni se prijelo od tvoje fotke, pa sam dobila ideju čime da se počastim. : DMože recepat, ne bilo t zapoveđeno! Mism, okvirno mi jasno, ali vrag je dietaljima.
3 hours ago3 hr 18 minutes ago, makaronee said:Može recepat, ne bilo t zapoveđeno! Mism, okvirno mi jasno, ali vrag je dietaljima.Ništa posebno, zaista. : D Prodinsta se luk, doda se mešano mleveno meso i začini koje voliš (so ili vegeta, biber, mlevena paprika...). Iseckaš blitvu, dodaš u meso, prodinstaš malo i sve skupa staviš u posudu za pečenje. Ja volim u vatrostalnu. Umutiš jaje i mleko dovoljno da preliješ musaku, zapečeš je na 200 stepeni, u kriglu sipaš Zaječarsko crno i ćao. : D
2 hours ago2 hr Hvala!Moja omiljena musaka je sa (pohovanom) patlidžancijom, ali ovo može ući u foto finiš.