Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 0/2(Catolica odlozena za ponedeljak na noc), MLB 2/3, tenis 1/1. Dve 0-0 utakmice na fudbalu. Za France-Portugal sam bio sumnjicav, no glupo je ne odigrati nista pred finale. Paragvajci me sokirase utakmicom bez golova; tja, mogu samo bolje, u narednom terminu. Catolica se igra nocas, isplacena mi je kvota 1, pa odigrah istu stvar ponovo. MLB korektno. Keuchel odlican, no cinilo se da to nece vredeti. Domacin poravnava, na 2 auta, u 9. iningu i ining kasnije dobija mec, na gresku u polju. Texas se obrukao protiv metiljave Minnesote, jedne od najlosijih gostujucih ekipa. Bumgarner i Giantsi dobise rutinski. Izbegoh dva overa koja nisu dosla, Boston i Price dodjose do pobede, no nije mi se igralo to po 1.40. Murray je ocekivano lako resio Raonica; sada tenis samo rekreativno, do OI. Traljav dan; iznerviralo me pomeranje Catolice.

Fudbal

Malmo-Orebro 3+

Defensor La Bocana-Comerciantes Unidos 3+

Stjarnan-Fjolnir 3+

S. Morning-U. Catolica 3+

Kvote, 1.54, 1.80, 1.70, 1.52.

Sklopih kombo tiket samo od fudbala. Defensor La Bocana je bila standardna igra; ove sezone ne dolaze u tako dobrom procentu, ali cu ih probati jos par puta. Malmo-Orebro deluje efikasno u najavi, kao i Stjarnan-Fjolnir. Catolica uobicajeno.

Prateci tiket, CSKA 2+, Gornik 2+, Hajduk 4+, Sandefjord 3+, Groningen 2+, Breidablik 3+, Peterborough 4+, Crewe 4+, Stirling 3+. Kvota 21.61.

Sutra se igra MLB All-Star, te nece biti regularnih meceva do petka.

Bice zanimljivo sastavljati, cisto fudbalske tikete. Srecom te slede CL i EL kvalifikacije.

Potopiše me Francuzi sinoć..

Ne bi bilo toliko strašno, 2,2 unita, da nisam izdivljao sa 3+

Ohh, well.. :mellow:

Edited by Godfrey

• Author

Fudbal 1/4. Pfff, smor od rezultata. Malmo je naravno dobio 1-0, bas kada sam ja odigrao na njih. Njihovu ligu retko igram, izgleda sa razlogom. Defensor La Bocana daje golove na vreme, no nije bilo treceg. Stjarnan prolazi u zavrsnih 15 minuta, taman da se zakunem sa jednim pogotkom. Catolica mi je bila najsigurniji 3+ par, za prosli vikend. Domacin je poveo pred poluvreme, idealan razvoj situacije; brzih 2-0 i, i nista. Nisam gledao mec, mada mi je neverovatno, da Catolica nije mogla zabiti bar jedan. Jedino je dobro sto sam malo smanjio dobitke/uloge, kao sto je to cest slucaj ponedeljkom. Ne bas simpatican dan, u svakom slucaju. 

Fudbal

Lincoln Red Imps-Celtic 3+

Valletta-Zvezda 3+

Bate Borisov-SJK 2+

Salzburg-Liepaja 3+

Dinamo Tbilisi-Alashkert 2+

Qarabag-Dudelange 2+

Kvote, 1.48, 1.72, 1.71, 1.61.

Mecevi CL kvalifikacija su u opticaju danas, te iskombinovah par zanimljivih.

Prateci tiket, Legia w2, Qarabag P/K1, BATE Borisov P/K1, Celtic P/K2, APOEL w2, Zvezda P/K2, Salzburg P/K1, Dinamo Zagreb w2. Kvota 4.04.

Znaju bit dosadni ovi dani bez MLB meceva. Veceras se igra All-Star utakmica i mada ima takmicarski znacaj, tesko je oceniti, ko je blizi pobedi.

• Author

NI CL kvalifikacije nisu sto su bile. Na ovako izgledne parove, nisam uspeo makar 3/4 da saberem, bah. Timovi iz Gibraltara, nova sila; sto su dobili pa i dobro, no da ne prime gol, to mi je vec skroz neocekivano.

Koga ste pominjali da je zicer od naših, Vojvodina?

Zvezdu :fantom:

Novakovic na Sportklubu pred sam pocetak utakmice rece za Zvezdu da ce pobediti sa golom razlike i primiti gol. Al dzabe, nisam sitigao da stavim nigde.

Edited by Nesh

• Author

Koga ste pominjali da je zicer od naših, Vojvodina?

Trebala bi Vojvodina da bude. Ja igram sigurno 3+(i sitno sire, 5+, 7+, kao i obicno). Mada kada vidim rezultate kao danasnje i nemam previse elana za igru.

Novakovic na Sportklubu pred sam pocetak utakmice rece za Zvezdu da ce pobediti sa golom razlike i primiti gol. Al dzabe, nisam sitigao da stavim nigde.

Ja uhvatio 2&3+ @1.7 (palo sa 1.9) , a dvoumio sam se izmedju toga i 2&GG koji je bio sjajnih 2.85 .

Onda odigraš po pola na oba tiketa :)

Hvala Miljenko, možda probam hendikep koji ste pisali. 1.72 u planetwinu.

Danas samo Ludogorec- Mladost Podgorica, Ludogorec AH -2.0 @1.85

• Author

Fudbal 2/4. Metiljavi rezultati CL kvalifikacija. Puno smorenih utakmica, i ova dva prolaza su bila na misice. 2+ kombinacija je prosla sredinom drugog poluvremena, slicno kao i Zvezda 3+. Celtic i Salzburg 0-1, bih vec svrstao u grupu neobjasnjivih stvari. Jedan mec ok, ali dva su vec neobicna stvar. Ocekivao sam rutinskih 3/4 juce, mozda i kombo tiket, te je ovo razocaravajuci ucinak.

Fudbal

Ludogorets-Mladost Podgorica 3+

Rosenborg-Norrkoping 2+

Crusaders-FC Copenhagen 2+

New York RB-Orlando 3+

Barcelona SC Guayaquil-CD River Plate 3+

Kvote, 1.70, 1.42, 1.53, 1.58.

Ludogorets mi deluje mec, na kome ce domacin zatrpati gosta, te odigrah 3+. Rosenborg i Copenhagen su mi za oprezniju varijantu. New York RB i Orlando igraju efikasne meceve; nadam se promeni mog loseg MLS trenda. Barcelona iz Guayaquila se bori za titulu, ima 15/19 3+ meceva ove sezone, dok je protivnicka ekipa primila najvise golova u ligi.

Prateci tiket, Opava P1+, Trinec 2P1+, Vasas 2+, PSG 2+, Koge 2+, Schalke 4+, Basel 2P1+, Breda P1+, Augsburg 4+, Den Bosch 4+, Young Boys P1+, Liverpool 2P1+, Burton P1+, Alfreton 2P1+, Dag&Red 2P1+. Kvota 26.29.

Puno zanimljivih meceva, u EL delu, sada treba to probrati do sutra.

Edited by Miljenko

Ludogorec vraćen novac.

Od 35 minuta ne mogu, zapravo ne pokusavaju, da daju gol..Mladosti iz Podgorice

Ok, I'm out

• Author

Fudbal 1/4. Rosenborg i Copenhagen prodjose lako, mada su prvi nervirali do poluvremena. Ludogorets brzo dolazi do 2-0 i kada sam ocekivao minimum petardu, nista. New York RB i Barcelona Guayaquil su imali sasvim dovoljno vremena za 3+, no ni ovde se to nije desilo. Jesam odigrao sa smanjenim dobicima/ulozima, u odnosu na utorak, no ovakav procenat sigurno nije nesto sto se ocekuje. Jul mesec zna biti neprijatan.

Fudbal

Genk-Buducnost 3+

Vojvodina-Connahs 3+

Levadia-Slavia Prague 2+

Rovaniemi-Lokomotiva Zagreb 2+

AIK-College Europa 3+

Maccabi Haifa-Kalju Nome 2+

Austria Vienna-Kukesi 2+

KR Reykjavik-Grasshoppers 2+

Kvote, 1.46, 1.55, 1.80, 2.05.

Probrah meceve EL kvalifikacija. Genk i Vojvodina mi deluju najverovatniji za golove, vreme je valjda i za neki efikasniji mec. AIK ima dosta slabijeg rivala, a tu je i odredjen broj utakmica, u 2+ varijanti.

Fiks tiket, Dinamo Minsk P/K1, Slavia Prague w2, Lokomotiva Zagreb w2, Debrecen P/K1, AIK P/K1, Maccabi Haifa P/K1, Genk P/K1, Vojvodina P/K1, Partizan w1, Hearts w2, Aberdeen w1, AEK Larnaca w2, Austria Vienna P/K1, Grasshoppers w2. Kvota 12.38.

Sutra se nastavlja MLB sezona, te ocekujem da ce biti lakse sklopiti kombo tiket.

Natrpah Gent i Vojvodinu golove i sitnije Partizan GG opcije.