Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ipak sam branio, al da ne pada gol do kraja po 4.5. Mogu da zamislim 1:0 (al tesko), ali ako ovui daju, ima da ga i prime

Posted

Ima da zamrzim ovu Svajcarsku onoliko. Sta mase ljudi jebote :mad:

Posted

Bez brige Timmy igracemo golove na Francuze

Posted

Bravo Gli! :)

Zajebah se ipak, to je bila kvota za celo prvenstvo :D Da sam znao da je za celo, pre bih odigrao da ce neko uleteti i udariti sudiju po kvoti 40 a ne ovo sitno :D

Posted

Na prvu loptu mi je under 2,5 na Hrvatska-Turska bio rock solid...ali odbrana Turske može lagano to da obori.

Tako da uzeh Hrvate @2,08

Posted (edited)

Fudbal + MLB 1/2. Switzerland odigrala koliko im je bilo potrebno. Arrieta i Cubsi, lagano do pobede. Lep pocetak na England-Russia, 6 suteva, u prvih 18 minuta, a onda samo 5 do poluvremena. England tu negde po ocekivanju 16, mada je zavrsnica kukavicki odigrana; Russia nikad gora, samo 6 pokusaja , a najsmesnije je sto su dali gol. Ustedeh pare sto nisam igrao suteve na Wales-Slovakia. Mozda sam mogao singlirati Boston ponovo, u MLB delu, osim toga, nije bilo zgodnijih resenja. Jedan nepotreban dan.

Fudbal

Turkey-Croatia w2

Germany-Ukraine w1

Ecuador-Haiti 2+

Kvote, 1.56, 1.41.

Croatia mi deluje kao za klasu bolja ekipa, te probah viner, mada nisam neki ljubitelj fiksa na fudbalu. Slicno vazi i za Germany, mada je tu razlika u kvalitetu jos veca. Ecuador pobedom sa dva gola razlike, obezbedjuje siguran prolaz.

Granice za suteve danas, deluju previsoko. Prvi par mozda i prodje; drugi je smaranje u najavi; na trecem sledi igra na posed, za izbegavanje.

MLB

Toronto-Baltimore 1 (Aaron Sanchez-Jimenez)

NY Yankees-Detroit H2(+1.5) (Pineda-Fulmer)

Seattle-Texas 2 (Miley-Hamels)

Kvote, 1.55, 1.48, 1.95.

Sanchez, 1-2, 5.14 ERA, protiv Oriolesa. U sezoni, 5-1, 2.91 ERA, 1.15 WHIP. Jimenez, 6-4, 3.87 ERA, protiv Toronta. Do sada, 3-6, 6.21 ERA, 1.89 WHIP. Poslednja 3 nastupa, Sanchez, 1-0, 2.11 ERA, 0.94 WHIP; Jimenez, 1-1, 6.94 ERA, 2.40 WHIP. Sanchez kao domacin, 1-1, 3.82 ERA, 1.37 WHIP; Jimenez u gostima, 0-4, 7.85 ERA, 2.07 WHIP. Dnevni termin, Sanchez, 1-0, 4.61 ERA, 1.24 WHIP; Jimenez, 0-3, 11.25 ERA, 2.50 WHIP. Sanchez ima 4 fina nastupa u nizu(3 kvalitetna starta). Plus je sto se vecinom radi o opasnim udarackim ekipama(Boston, Detroit-12 strajkauta, prodao ga closer). Jimenez nikako da nadje formu, makar pribliznu onoj iz magicne 2010. sezone. Dobro, 2013. je bio dobar, u dresu Indiansa. I tada je imao dosta walks, ali se gotovo redovno cupao iz problema. Problem su veci broj pustenih HR, te veliki ininzi. 7. juna, protiv Kansasa je primio 1 run. To je dovelo do prekida neprijatne serije, 5 nastupa sa 5+ dopustenih runs. Za sada ima 2.91 walks po startu, sto sigurno nije ohrabrujuce. Ekipni trend, 10 meceva unazad, Toronto 6-4, Baltimore 7-3. Tekuca serija, 2-1 za Toronto. Oriolesi obicno nisu sjajni u Torontu, 22-52 je trenutni trend.

Pineda, 1-1, 4.24 ERA, protiv Detroita. Ove godine, 3-6, 6.14 ERA, 1.53 WHIP. Fulmer nije nastupao protiv Yankeesa. U ruki sezoni, 6-1, 2.83 ERA, 1.17 WHIP. Forma, Pineda, 1-1, 5.51 ERA, 1.35 WHIP; Fulmer, 3-0, 0.00 ERA, 0.61 WHIP. Pineda na Yankee Stadiumu, 2-2, 6.75 ERA, 1.50 WHIP; Fulmer na gostovanjima, 4-1, 3.63 ERA, 1.33 WHIP. Raniji termin, Pineda, 1-2, 9.82 ERA, 1.84 WHIP; Fulmer, 2-0, 2.37 ERA, 0.89 WHIP. Pineda je spojio dva dobra nastupa(Tigersi i Angelsi), 12+ ininga, 4 primljena poena. Kada mu ne ide, 5 poena je neki minimum koji dopusta. Fulmer je imao pomalo "klizavo" otvaranje MLB karijere, mada su sva 4 pocetna starta, bili u gostima. Zatim je usledio fenomenalan niz, koji i dalje traje. Jedan dopusten poen, na 4 starta ukupno, 27 strajkuta na 28+ ininga; ima niz od 22+ ininga, bez primljenog poena, koji i dalje traje. Ucinak ekipa, Yankees 7-3, Tigers 7-3. Da nije Fulmera, Ausmus bi gotovo sigurno vec dobio otkaz. Ni ovih 31-30 nije sjajno, za tako skup tim, ali je pomak u pravom smeru.

Miley, 1-3, 5.58 ERA, protiv Texasa. Za sada, 6-2, 5.27 ERA, 1.38 WHIP. Hamels, 4-2, 3.77 ERA, protiv Marinersa. Dosadasnji deo sezone, 5-1, 3.32 ERA, 1.30 WHIP. Aktuelni nastupi, Miley, 1-0, 8.04 ERA, 1.91 WHIP; Hamels, 0-1, 4.82 ERA, 1.45 WHIP. Miley na Safeco Fieldu, 3-1, 4.22 ERA, 1.12 WHIP; Hamels na strani, 3-0, 2.08 ERA, 1.07 WHIP. Mecevi igrani po danu, Miley, 2-0, 6.05 ERA, 1.24 WHIP; Hamels, 2-0, 3.51 ERA, 1.32 WHIP. Cak i kada ne baca dobro, Miley retko belezi poraze, zbog veoma dobre podrske. Protiv Clevelanda, 7. juna, nije primio poen, tokom 7 ininga. Pre toga, na 3 starta, 18 dopustenih runs. Cak 9 na onom cuvenom mecu protiv Padresa, kada su Marinersi okrenuli 2-12. Nakon loseg izdanja protiv Piratesa(4+ ininga, 6 runs), Hamels je vezao dva kvalitetna starta(Cleveland, Houston), no bez odluke, posto se udaraci nisu proslavili. Pobede i porazi, na poslednjih 10 utakmica, Seattle 4-6, Texas 7-3. Rangersi se nalaze na celu divizije, 38-24 i danas pokusavaju da rese sedmu vezanu seriju u svoju korist.

Ovde sam hteo odigrati hendikep najpre, no u Mozzartu prebacise isti na domacina, kao sto je slucaj na drugim mestima. Kvota za cistu 2 je ostala ista, 1.95, a posto value sigurno postoji, odigrah na Texas.

Prateci tiket, Boston >9.5, Washington 1, San Francisco 1. Kvota 4.66.

Edited by Miljenko
Posted

treba mi jos jedan gol Hrvata, i naravno da Srna pogadja precku i promasuje prazan gol :isuse:

Jbg, lep tiket bio

Posted (edited)

+1. Imam Hrvate gol u oba, 2+ i 3+. Tim golovi sve. Sad cu da pojacam, samo da jos malo jakne kvota. Suplji ovi Turci.

Edited by Timmy
Posted

Jebene precke me unakazise na ovom EP :(

Posted

Live Nemci 2+ po 2.45 i mec2+ po 1.9

Posted

Pojacavao sam iste igre dok je bilo kvota... i onda SVAJNI!!!!!!

Posted

Live Nemci 2+ po 2.45 i mec2+ po 1.9

Dade ga zet