Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kod mene svuda 3.2 na Strihovu. Gde ima po 3.5?

Posted

Middle, Leverkuzen 3.10 (bonus kvota u Maxbetu), 3.00 u Meridianu. Jel garantujes dvojku? :D

Zavrseno ti je to. :D

Kako sramno mala kvota na Dortmund protiv Porta. Zato da ce gosti dati koji gol vrh kvote. :)

Posted

Kod mene svuda 3.2 na Strihovu. Gde ima po 3.5?

Na bet365 je 3,50.

Posted

Fudbal 2/4, prodje i prateci NHL tiket. Barcelona je jos jednom opravdala poverenje, lep mec za gledanje. Roma i Real odigrase kilavo prvo poluvreme, dosta promasaja u nastavku meca, ipak nedovoljno za 3+. Sao Paulo je potpuno razocarao; nisu uspeli da daju gol, pa je i logicno da tu nisam mogao proci. Corinthians je nekako dosao do pobede, u samoj zavrsnici utakmice. Propratni NHL tiket, je prosao uz dosta srece na Montrealu. Sigurno je moglo bolje, tim pre sto su parovi bili prilicno izgledni; no kada ulete neke kilave utakmice, tu nema pomoci.

Fudbal

Sevilla-Molde 3+

Bolivar-Petrolero Yacuiba 3+

Nacional Potosi-Ciclon 3+

Independiente del Valle-Colo Colo 3+

Dortmund-Porto 2+

Valencia-Rapid Vienna 2+

Fiorentina-Tottenham 2+

Villarreal-Napoli 2+

Kvote, 1.53, 1.47, 1.63, 2.10, 1.58, 1.89.

Molde je igrao lepo u grupnoj fazi, te ocekujem dobar mec i danas, tim pre sto im je protivnik jedan od najboljih timova u EL. Bolivar i Nacional Potosi uobicajeno. Copa Libertadores nije zgodan za golove, no Colo Colo ima odlican napad i vreme je da negde to i pokazu. Dobar rezultat bi ih priblizio prolazu, posto grupa ne deluje tako tesko. Dva 2+ dabla EL. Dortmund i Valencia deluju kao verovatnija kombinacija, mada drugi tiket donosi jos bolje timove.

Prve tri stvari odose na kombo tiket, ostalo opreznije.

Prateci tiket, Anderlecht P/KX, Man Utd w2, Basel 2+, Sevilla P/K1, Liverpool X2, A. Bilbao 2+, Sparta Prague 2+, Leverkusen 2+. Kvota 8.94.

NHL

Arizona-Dallas 5+

Edmonton-Minnesota 5+

NY Islanders-Washington 5+

Pittsburgh-Detroit 5+

Tampa-Winnipeg w1

Toronto-NY Rangers w2

Kvote, 1.43, 1.60, 2.56, 2.46.

Arizona i Dallas su medju najboljim over timovima. Starsi su vezali dva minusa(moze se reci i ocekivano) i sada se ocekuje povratak goleadama. Arizona 8/10, Dallas 6/10, sto se 5+ overa tice. Edmonton igra promenljivo, no za golove su skoro idealni. Minnesota prima golove kao na traci, a ovaj matchup deluje zgodno i za njihov napad. Trend overa, Oilers 8/10, Wild 9/10. Detroit je usao u produktivniji period; Islandersi i Washington igraju derbi, koji je znao biti tvrd, pa se nisam zaletao sa singlovima. U Tampi duel ekipa koje traze formu. Winnipeg nema vece sanse za ulazak doigravanje, dok je domacima svaki bod bitan. Rangersi igraju protiv jedne od najlosijih ekipa u ligi. Cini mi se da Toronto ima pre svega problema sa "hemijom" u timu.

Singlovi su stavljeni u jacu grupu.

Posted (edited)

Gledam utakmicu Fiorentina - Tottenham, razmatran sta da igram (mada bi preskakanje bilo jedini pravi izbor :D ) i pitam se kakav ce tim izvesti Tottenham. Zna li se to vec?

Edited by Nesh
Posted

Azijski hendikep 0.0 je zapravo draw no bet (void, push); u slučaju X-a pare se vraćaju nazad.

Posted (edited)

Aha.

Nego cesto same kladionice imaju razlicite kvote na razlicitim igrama, iako je ishod isti.

Recimo, uzeo sam i Bilbao veceras u azijskom-0,5 @2,62. A 2 na Bilbao je bila 2,45, a to je jedno te isto.

Evo sad opet gledam Bilbao, i azijski-0,5 je 2,35 a Bilbao 2 je 2,55 :D

Tako je i meni na Oli dnb bio 1,95 ako se ne varam, a azijski 0.0 2,05.

Edited by Godfrey
Posted

Za divno cudo, nocas prodje lepo NHL:

dkyrqTp.png

YtUhL4U.png

:)

Posted

Dobro je sto sam na forumu drvio da ce Ana da izgubi, sto sam pogledao kvote u svim kladionicima... Ali lose je sto sam se setio opklade tek pred kraj meca :( Planirao sam da igram jako da uzima Strikova set, kao i cistu pobedu. Al racku sad

Posted

Za divno cudo, nocas prodje lepo NHL:

dkyrqTp.png

YtUhL4U.png

:)

Dodje i Lever. :)

Posted

Jel moze Strycova do pobede protiv mlade Garcie ? U pogledu trenutne forme,nije daleko od realnosti... kvota je 2.11 u Mocartu.