Malvo Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Evo na 2-0 za Pironkovu je kvota na Stricovu bila 2.75, a sad, na 4-3 za Stricovu, kvota na Pironkovu 3. A dupe dajem da ce Pironkova sad da izjednaci na 4-4. Edited February 16, 2016 by Malvo
Zli Gli Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ubo si par ko prstom u dupe, da prostis :D Igrao sam jaci singl na Stricovu na 0:1 u prvom setu a na 0:2 sam pojacao prvi set i evo vodi 4:3 uz brejk prednosti, ali svakako mi ne pada na pamet da branim. Malo je jaca uplata, prvi put posle Zvezde protiv Panatinaikosa sam opustio ruku po kvoti 2 jer se pojavilo nekih para viska, ali nije frka ni ako padne nego sam odigrao cisto eto da probam. Inace, imam jako dobar njuh za te ludacki velike kvote i kasnije uzivo skoro uvek imam sansu da zatvorim oba znaka i uzmem siguran plus ali cesto to ne radim. Jednostavno, pomirio sam se s tim da sam bolesni kockar koji se ne uglavnom ne kladi zbog zarade nego zbog samog kladjenja u ubijanja vremena na taj nacin, a i ne radi me pracenje meceva kad nema neke nervoze :D Svaki put kad tako zatvorim oba znaka i pratim mec mirno, budem nekako smoren, nije zanimljivo :D
MiddleClass Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Alo teniseri... Moze li Kukuskin dobiti Janga? 2.10 je kvota.
Timmy Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Zenski tenis i kosarka su dobri za ta jurenja kontra kvota. Pisao sam skoro o tome. Samo treba vremena koje se mora posvetiti i pratiti celu tekmu. Caskom kvote idu gore i dole posle nekog brejka ili mini serije u kosarsci. Mislim da tu kladionice grese i da mnogo povecavaju kvote kad neki tim ili igrac gube...
Zli Gli Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 http://i.imgur.com/rm75nlL.jpg Stricova jebe, ne vadi. Prosao i prvi set po jakoj kvoti za manji ulog ali to sve bacio na onog malog ruskog olosa Gavrilovu. Jang je govedo ali ni Kukuskin nije neka sila, tu ti je bolje da igras vise gemova jer ce biti 2:1 za nekoga.
MiddleClass Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Drug ceka Kukuskina za pare no je 1.65 mala kvota za braniti. Ako bi poveo Kukuskin sto rece Timi kvota na Janga bi skocila i onda bi mogao braniti tiket.
Godfrey Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sinoć sam baš gadno pukao ovde na over 0,5 http://www.flashscore.com/match/4QpRSYks/#match-statistics;0 Nisam gledao utakmicu, čisto bazirano na statistici u toku meča. I bet365 izbacio 0-1 u jednom trenutku, čak su i promenili kvote u skladu sa tim rezultatom i posle samo vratili A rekao sam sebi 100 puta da ne igram ove mutave južnoamerikance
ubibobi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 A jesu diletanti Kukuskin i Jang :D 5:1 za Janga a sad je 5:5 , bice to igranka bez prestanka
ubibobi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Zavisi gde je uplaceno,u Mocartu je sigurno kv.1
ubibobi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Mada,trebalo bi da je u vecini kladionica tako
pbg12345 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 jel izbacila neka kladza kvote za kosarkaski kup?
Kanzas siti zez Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Dobra kvota na Real. Da li cistu 2 ili neku kombinaciju sa golovima?
Malvo Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ne bih se zaletao na njih, mnogo stucaju na gostovanjima, a Roma napreduje pod Spaletijem. Pre na nesto manji probati Volfsburg.
Malvo Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Razumem da je WTA i sve to, ali: Goerges vodi protiv Stricove 6-3 i 3-0, sve komotno i lagano, i onda pukne sledecih 8 gemova, a evo sad ce i deveti Ne znam kud je ne branih kad je pocela da se raspada, ali sve sam mislio i da Stricova, koju inace volim i postujem, ne moze da je opali u oba seta... Da bar hoce da dozivi nervni slom, preda i spase mi novac. Kao sto je uradio peder Zverev i tako mi uklonio Gofana sa tiketa, pa nisam hteo da stavljam nesto da branim. I da ga jebem, kad god branim, ono dodje sto treba; kad ne branim, ode sve u tri kurca. Tako mi bilo juce i sa Simonom i Gabasvilijem edit Nastavlja ona dalje... Puci ce svih 12 uzastopno jebem ti leba mekani Edited February 17, 2016 by Malvo
Recommended Posts