Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jedni su se zeznuli, verovatno ti drugi. Pokusavao sam u proslosti kad vidim ovako nesto da pojurim da uhvatim razlicite kvote kako bi obezbedio siguran plus unapred. Ali nikad nisam uspeo, jer jedni vide gresku i isprave... A i da ne isprave pre tekme mogu posle da kazu greske u kvotama, jepte se - kvota 1.
Zli Gli Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Mislim da skoro uvek sledi ispravka kvote a ako se vec uplati, onda moraju isplatiti svoju gresku ali to je jako jako retko. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
pojmaš Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 U. Catolica-Union Espanola 3+ Cerro Porteno-Rubio Nu 3+ fala direktore za ovo, dobih 35 eura s 50 centi. Jos sam stavio Valjekano 3+, nemas s njima problema jer drze odbranu na centar i igraju presing na svaku utakmicu. Benfiku isto 3+ smijesno velika kvota, a i Salke sam zna da ce lagano cudi me da ga nisi igrao. Prepisah Barton iz engleske trece od nekog momka sa CdM foruma i sam dodah Romu jer je isto kvota bila 2.
Miljenko Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Nema na cemu, sluzimo narodu. ^_^ Catolica nastavila 3+ seriju, Cerro Porteno je prosao srecno. Schalke ne volim, jer ih redovno odaberem, kada zakazu. -_- Meni je jedino krivo, sto sam igrao Gremio 3+. Brazilci su ocigledno za 2+ ili izbegavanje.
Nesh Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Dobio u mejlu tip Avelino - Bari X-1. To za dzabe, da vidim koliko je grupa vraca pogadjaca ozbiljna. Eto, nemoj posle da bude da vam nisam reko. :D Al ne znaju da ja ne igram singlove i da je trebalo da mi posalju bar jos jednu. :(
Miljenko Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Fudbal 3/5, prodje i Catolica 5+. Rijeka je rano povela 2-0(25. minut), a zatim nista do kraja, smor. Fenerbahce i Rayo Vallecano dodjose ne samo 2+, vec i 4+; tja, ponekad je tesko izabrati kako treba. Brazilci su ipak previse nepouzdani, za ozbiljniju igru; Gremio samo 2+ i to bez datog gola domacina. Catolica nastavila po starom, daju i primaju gomilu golova. Cerro Porteno talicno dosao, bilo je 0-0 do 72. minuta. Trebao sam ipak i nesto u NHL delu singlirati; u zadnji cas sam odustao od Tampe, koja je dosla na kraju. Sigurno je moglo bolje, no ne moze svaki dan biti savrsen, kao sto je cetvrtak bio. Fudbal Palestino-U. de Chile 3+ Real Madrid-A. Bilbao 3+ Dortmund-Hannover 3+ Werder-Hoffenheim 2+ Kvote, 1.67, 1.46, 1.61. Moj U. de Chile nije upecatljivo poceo . U utorak ispadanje iz kvalifikacija za Copa Libertadores, od ispodprosecne ekipe; u prvenstvu jedna pobeda i tri remija. Palestino je lepo krenuo, te ocekujem otvoren mec i pregrst golova naravno. Kvota za golove na Realu raste(zbog CL pretpostavljam), sada je u Meridianu preko 1.4 i to vec moram probati. Dortmund je pomalo zatajio, u poslednje vreme u prvenstvu i Hannover deluje kao protivnik po meri, za jedan efikasan mec. Nekada su dueli Werdera i Hoffenheima bili zicer mecevi za golove, sada ih moram igrati opreznije. Werder i dalje donosi lepe meceve za gledanje, no Hoffenheim je los ove sezone. Prateci tiketi, Salzburg 2+, Juventus 2+, Everton 2+, Chelsea 2+ i Club Nacional 3+, M. Wanderers 3+ i Man Utd w2, Everton w1, Chelsea w1, Dortmund H1(-1.5), Real Madrid H1(-1.5), PSG P/K1, M. Wanderers P/K1, Sporting w2, Celtic H1(-1.5). Kvote, 2.57, 2.80, 11.97. NHL Dallas-Washington 5+ Edmonton-Winnipeg 5+ Kvote, 1.50, 1.47. Dallas i Washington su trenutno medju najboljim timovima za over. 5+ trend, Stars 8/10, Capitals 9/10. Edmonton igra po ocekivanju, nakon povratka McDavida, ili daju ili prime hrpu golova. Edmonton 9/10, Winnipeg 6/10. Propratni tiket, NY Islanders 5+, Columbus 5+. Kvota 2.35.
Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nema na cemu, sluzimo narodu. ^_^ Catolica nastavila 3+ seriju Nastavljaju seriju tim4+ :D Na sitno sam ih izigrao juce, planirao uživo da pojačam, al zaspao. Nije loše ni ovako 7 od 7, al sve sitno.
Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Juve Napoli. Baš preterali sa kvotama na golove.. 3+ je 2.44 u planetwinu. Igrao sam od 3+ do 6+, gg sve opcije i gost2+ i u oba.. Ne volim da igram Evropu ovih nedelja, al me povukoše kvote na ovo. Edited February 13, 2016 by Timmy
Godfrey Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Morao sam jako na Valensiju @1,92 Hajde Nevile, glupanderu
Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ispratih te sa Valensijom kad od Talijana nema leba. Samo sad nesto veća kvota
Malvo Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ima li u Mocartu dodatak za takmicenje u trojkama? Vidim da na sajtu nema, ima li u dodatku?
Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Okrenu Valensija :) Igrao sam je i na 0:0 i na 0:1, pa još na 1:1.
Miljenko Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Fudbal 2/3, NHL 1/2, Real je prosao 5+, dodjose prateci fudbalski i NHL tiket. Dortmund razocarao, protiv ekipe sa zacelja; Werder taman dva komada na mecu. Real je dosao fino. 4 komada u prvom poluvremenu, steta sto ponovo nije bilo 7. gola. Palestino i U.de Chile odigrase mec sa puno propustenih sansi, dobro je te je nekako pao 3. gol. Urugvajci ispostovali na pratecem. NHL korektno. Nakon nemuste prve trecine, goleada u Dallasu. Samo 2 pogotka u Edmontonu, prilicno neocekivano. Islandersi i Columbus dodase nesto na utesnom tiketu. Glavne stvari dodjose 3/5, no par ovih propratnih desavanja, donese manji plus. Fudbal Grasshoppers-Basel 3+ Arsenal-Leicester 3+ Man City-Tottenham 3+ Barcelona-Celta 4+ The Strongest-Bolivar 3+ Austria Vienna-Rapid Vienna 3+ Oostende-Club Brugge 3+ Colo Colo-Antofagasta 3+ U. de Deportes-Defensor La Boca 3+ Kvote, 1.57, 1.79, 1.72, 1.55, 1.63, 1.80, 1.72, 1.57, 1.70. Grasshoppers i Basel igraju derbi mec, koji tradicionalno donosi pregrst golova. Arsenal je jedini tim, koji je razbucao Leicester ove sezone. Ovo im je i dobra prilika da se priblize vrhu. Gosti retko ne daju bar gol, te mec izgleda efikasno u najavi. Man City dosta bolje igra kao domacin; Tottenham stvara dosta sansi, pa ne bi trebali izostati golovi. Domacin ce probati da se revansira za 1-4, iz septembra prosle godine. Barcelonu malo hrabrije probah danas, mada njima ni 4 komada nisu neki problem. Derbi La Paza je nesto sto se mora odigrati(nadam se i gledati). Belgijanci mi nisu srecna liga, no kolega je cesto prolazio dobro, kada odigra Oostende. Colo Colo pratim i dalje, iako im je napad prilicno nemust, u odnosu na kvalitet igraca. Peruanci za kraj singl dela; Defensor La Boca ce biti autsajder u vecini meceva; deluje da ce biti zahvalni za golove. Prvih 5 parova cine kombo tiket, odnosno odose u jacu grupu. Prateci tiketi, Nacional Potosi 3+, Juan Aurich 3+ i Deportivo Capiata 3+, Club Guarani 3+ i Arsenal w1, Man City 1X, Bayern P/K2, Barcelona H1(-1.5), Boca Juniors P/K1, River Plate X2, Club Brugge X2, Colo Colo P/K1, Basel X2, PSV w2. Kvote, 3.06, 2.87, 13.20. NHL tiket, Tampa 5+, NY Rangers w1. Kvota 2.50.
Zli Gli Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Singlirao Gerasimova drugi set po kvoti 3 ali to je manje bitno, Almagra sam opeglao za 3000 protiv drugog mi najomiljenijeg igraca, posle Del Potra. Almagro je opasno dobro odigrao ovaj turnir a posto dugo nije osvojio nista, mislim da ce biti ipak malo motivisaniji da se vrati u elitu ovom pobedom nego Dominik, koji vec duze vreme igra sasvim dobro.
Timmy Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ajd kad si siguran da te ispratim posle izgubljenog seta :) Almagro drugi set po 2.7 i meč po 5.
Recommended Posts