Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Uvek mi je fascinantno kako Tottenhamu treba desetak sansi za gol(cak i protiv ovih bangavih timova).

Posted

veceras planiram igrati golden state -8.5 vs oklahoma.

Posted

Metiljavi Englezi. :isuse:

Nikad gora sezona za procenu, Tottenham samo 1-0. Bar je u Frankfurtu bila goleada.

Posted

pao sam i drugi tiket zbog cavsa. vodili su 4 razlike sedam sekundi pre kraja i uspeli su primiti pet poena za taj period taman da mi izbiju pare iz dzepa. ovo me neko zajebava

Posted

I ovog puta kv. 2 na Arsenal deluje kao poklon, ili mozda...

Posted

Meni je djelovao protiv Soton kec od 1.80 poklon, odigrah Arsa tad na golove i jednako sam bi blizu kao i taj kec. :)

Posted (edited)

Fudbal 5/8, NHL 1/2, NBA 0/1, Stuttgart i U. Catolica prodjose po 5+, kao i oba prateca NHL tiketa. Fudbal sam dobro grupisao. Goleada u Frankfurtu. City i Leicester odigrase lep mec. Tottenham ponovo trebao milion sansi za gol. Bayern nije vise ni za slabiju uplatu, jebes igru na posed. Bolivijci su krenuli sporo, na kraju padose potrebna 3 gola. U. de Chile razocarao, no to nisam ni forsirao. U. Catolica i dalje raspucana, steta sto nije bilo i 7. gola(bio je u stvari, ali je ponisten). Juan Aurich ispostovao, taman 3 komada. NHL ok, mada sam mogao bolje sortirati. Rutinski over u Montrealu. Florida i Pittsburgh zakazase sa golovima, no to bar nisam stavio u jacu grupu. Na pratecim tiketima nije nista palo; Dallas i Ottawa dodjose 5+, kvota 1 na Capitalsima, te pobeda Bluesa. Dobro je sto NBA ogranicih, rezultati su bili veoma losi. Uzasan mec u Houstonu. Kombo je pao na Tottenhamu, a bila je tako lepa kvota(22), bezveze. Na kraju minimalan minus, ne moze cela nedelja biti idealna.

Fudbal

Levante-Barcelona 3+

Napoli-Carpi 3+

Basel-Luzern 2+

Granada-Real Madrid 3+

Club Guarani-Cerro Porteno 3+

Iquique-Colo Colo 3+

Marseille-Psg 3+

Alianza Lima-Alianza Atletico 3+

Rubio Nu-Diaz 3+

Milan-Udinese 2+

Frosinone-Juventus 2+

Lokeren-Oostende 2+

Kvote, 1.40, 1.51, 1.56, 1.62, 1.61, 1.96, 1.95, 1.84, 1.97.

Barcelona, Napoli, Real Madrid, uobicajeno. Basel nastavlja sezonu, pa otvorih sa 2+, na njihovom mecu. Club Guarani i Cerro Porteno, imaju tradiciju efikasnih duela, te ih stavih u jacu grupu. Colo Colo ispratih opreznije. Marseille i PSG su veliki rivali, te su i retki mecevi gde se igra taktizerski. Alianza Lima je prilican favorit i kod kuce je bila dominantna, prethodnih godina. Rubio Nu i Diaz su otvorili sezonu sa puno golova. Milan, Juventus i Oostende u 2+ varijanti.

Prve 4 stvari su otisle na kombo tiket.

Prateci tiketi, Arsenal 3+, Salzburg 3+, Arsenal P/K2, Barcelona H2(-1.5), Real Madrid H2(-1.5), Juventus H2(-1.5), Napoli H1(-1.5), PSG w2, Porto P/K1, Basel w1. Kvote, 2.88, 18.00.

NHL

Washington-Philadelphia 5+

NY Islanders-Edmonton 5+

Kvote, 1.55, 1.50.

Washington je konacno prekinuo svoju 5+ seriju, sinoc protiv Devilsa, te ih sada mozemo pratiti opustenije. Trend overa, Capitalsi 9/10, Flyersi 7/10. Edmonton nastavlja u istom stilu, napune protivnika, ili i sami budu zatrpani. Islandersi 7/10, Oilersi 8/10, kada je o 5+ overima rec. Oba singla su zavrsila u jacoj grupi.

NFL

Denver-Carolina >44.5

Kvota 1.80.

Denver ce po meni tesko dobiti mec sa dosta poena, te ako bih birao izmedju fiksa na Carolinu i overa, sigurno cu uzeti ovo drugo, zbog vece kvote. I ovo je u slabijoj grupu, SB mi je obicno idealan za gubljenje para.

NBA tiket, Sacramento >209.5, New York >199.5. Kvota 2.56.

Edited by Miljenko
Posted

Ako nesto mrzim, to je kada kombo tiket padne na prvoj utakmici, pa jos kada je ovako neki mec u pitanju, to me jos vise nervira. :mad:

Oborice pride i sve sire tikete.

Tja, vikend cesto sluzi, da smanji ono sto sam napravio tokom nedelje. Deja Vu.

Posted

veceras planiram igrati golden state -8.5 vs oklahoma.

naravno, falio 1 poen. veliki raspad warriorsa u drugom poluvremenu.

Posted

Kakav metiljav pocetak dana, golovi padaju samo na nebitnim mecevima(Arsenal izuzet).

Posted

Prvi put igram Napoli golove ove sezone i naravno poluvreme 0-0.

Posted

Da, to je i meni muka; a vec mi je Barsa pala. Bice zanimljivo. :yawn2:

Posted

U februaru u Evropi pada najmanje golova, imajte to u vidu. I to nije slucajno. Radjene ozbiljne studije u kompanijama i pokazalo se da ljudi najslabiju volju i ucinke u poslu imaju na kraju zime, pa u kompanijama uzimaju to u obzir i tempiraju odmore za ovaj period. Ja to malo uporedjivao sa fudbalom poslednjih godina i potvrdilo se generalno kao veoma tacno. Tako da uvek usporim u ovom periodu, cesto i okrenem na 0-1 i 0-2 igre. Brzo ce prolece i leprsavost u igri :)

Posted

Ja igram minuse samo kada igram MLB, tako da to otpada. Razumeo bih da su tereni u losem stanju i da su ekipe nekompletne, sledi bitan mec, bla, bla. Ja u NBA recimo smanjim igranje overa, posle All-Star meca; granice budu previsoke(to je vec i sada slucaj), cesce se igra ozbiljna odbrana. 

Nista, proci ce nesto, mada cu im verovatno vratiti dobar deo nedeljne zarade.

Posted

Bogata ponuda za Super Bowl u Meridianu. Najavljuju i kladjenje uzivo nocas.