mandingo Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 jedan mix tiket: khimky ind. over 106.5 the strongest 3+ atlanta over 204.5 efes over 156.5 kvota 15.5
Timmi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 valjalo bi probati over na klivlendove meceve, jer igraju mnogo brze otkad su otjerali blata.
Malvo Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Mislim da cu poljubiti prag neke zemaljske kladionice koja ukine jebeni X u sportovima gde ne postoji remi, a da pritom ne smanjuje kvote za 0.1+.
Nesh Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) valjalo bi probati over na klivlendove meceve, jer igraju mnogo brze otkad su otjerali blata. Odigrao sam ja Memfis i Klivlend 2& over i u neko doba pogledam teletekst: Memfis 110:95, Klivlend 111:106. Uf, rekoh, lepo doslo. Al ne lezi vraze, gledao sam Soccerov teletekst gde se racunaju i produzeci (nije, cini mi se, bilo oznaceno da je rezultat posle produzetaka), a igrao u Maxbetu gde je rezultat bio X & under - 96:96. :D I tako mi propade lepa kvota na Memfis. :( Edited February 2, 2016 by Nesh
Miljenko Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) Fudbal 1/2, NBA 2/2, prodjose prateci fudbalski, odnosno NBA tiket. Holandska druga liga, bolje dolazi od prve. Jos jedan lagan prolaz na PSV II. The Strongest je ponovo razocarao. Rani gol i ostaje 1-0 do kraja, smor. Bolivijci 4/10, nakon 3 runde, sto je veoma lose; 6/10 bih mogao podvesti pod prihvatljivo, sve preko toga je dobro. NBA i dalje prolazi, mada su granice za poene prilicno visoke. Memphis ne da je ostao u okviru hendikepa, vec je i na kraju ubedljivo dobio. Sacramento odlazi u plus, nakon kanonade u 4. cetvrtini(67 poena). Prateci tiketi su prosli srecno; na fudbalu Palestino postize treci gol u 90. minutu, dok Denver dolazi over, nakon neverovatnih 36 poena u trecem periodu. Kada se podvuce crta, bilans je veoma dobar. Kada bi svaki dan mogao biti ovakav, bio bih vise nego zadovoljan. Fudbal Sunderland-Man City 3+ Norwich-Tottenham 3+ River Plate-U. de Chile 3+ Kvote, 1.70, 1.90, 2.01. Man City nije ubedljiv na gostovanjima, no odbrana Sunderlanda je jedna od najlosih u ligi, te su golovi verovatni. Iako me Tottenham nervira, losom realizacijom, ipak su jedna od boljih 3+ igara u PL. Probao sam ih i danas, ali opreznije. River Plate-U. de Chile, prvi mec kvalifikacija za Copa Libertadores. Golove igram zbog mojih, River Plate je iz Urugvaja. Samo prvi singl je otisao u jacu grupu. Previse sam stvari odigrao, da bih svuda tovario. Moracu grupisati tikete u dve grupe, kada ih ima 6+(cak i 5+). Prateci tiketi, Arsenal 3+, Liverpool 3+ i Arsenal w1, Tottenham X2, Man City P/K2, Man Utd w1, Monaco P/K1, Lyon w1, AZ 3+, Rangers 2+, Brechin 2+.. Kvote, 4.33, 6.30. NHL Boston-Toronto w1 Washington-Florida 5+ Winnipeg-Dallas 5+ Pittsburgh-Ottawa w1 Edmonton-Columbus 5+ Kvote, 1.45, 1.65, 1.49, 1.50, 1.50. Boston je 5-5, 10 meceva unazad, sto i nije neki skor, no Toronto ima samo jednu pobedu, u istom periodu. Kod gostiju je Van Riemsdyk van do sredine marta(prelom stopala). Nakon relativno neefikasnog niza, Washington je vezao cak 12 5+ overa. Florida je 6/10, kada je o plusevima rec, a redovno ih prate solidne kvote. Dallas stagnira, samo 3 trijumfa, na prethodnih 10 utakmica, 6/10, kada je 5+ overima rec. Dobro je sto igraju protiv Winnipega, koji i prima i daje dosta golova; 5+ trend 6/10. Pingvini polako nalaze formu, 4 pobede, na poslednjih 5 utakmica. Napad produkuje nesto bolje, no i dalje se ne bih smeo zakleti u njih. Senatorsi retko dobijaju u regularnom toku u Pittsburghu, te probah 1. Za kraj, Oilersi protiv Blue Jacketsa. Edmonton 6/10, Columbus 7/10, u 5+ varijanti. McDavid bi se trebao vratiti kod domacina veceras; sa njim je napad bio spektakularan, na startu sezone. Obe ekipe primaju dosta golova, znaju biti nedisciplinovane, pa probah 5+. Prve tri stvari su otisle na kombo tiket. Propratni tiket, NY Islanders 5+, Montreal 5+, Los Angeles w2, Chicago 5+. Kvota 7.01. NBA parovi me nisu odusevili danas, te ispratih jednih opreznim dablom, Houston >200.5, Portland >200.5. Kvota 2.56. Edited February 2, 2016 by Miljenko
Kanzas siti zez Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Vuce me kvota na Prslina. Aston Villa je raspad od tima
Kanzas siti zez Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Tri meca su bez pobede a Soton vezao tri pobede. A i u proslom mecu je bilo 4-0 za Soton
189- Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 valjalo bi probati over na klivlendove meceve, jer igraju mnogo brze otkad su otjerali blata.
MiddleClass Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Tri meca su bez pobede a Soton vezao tri pobede. A i u proslom mecu je bilo 4-0 za Soton Hvala!
Kanzas siti zez Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Prslin ne moze da da gol sa igracem vise. Jbg
Miljenko Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Englezi su bas cipavi sa golovima. City samo 1.
189- Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 mene ce arsenal srusiti po hiljaditi put u karijeri
Nesh Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 I meni treba Arsenal. Ne bi skodilo ni da Nancy dobije. Al ni od jednog ni od drugog nece biti nista.
Nesh Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) I ne moze da da gol Nancy. 22 min + nadoknada sa igracem vise. Obori mi dva tiketa. I Arsenal jedan kratki pride. Nista, nocas NHL i Meksikanci. Gotovi su! :D Edited February 2, 2016 by Nesh
Recommended Posts