Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Videh sad :isuse:

Sto su Turci ovako slabi u kvalifikacijama? Mogu li dobiti Madjare danas?

• Author

Ja sam ih probao na viner, a i to na najsumnjivijem tiketu.Ovo im je ključni meč, pa mislim da vredi odigrati na njih.

Danas mi kao sigurni fiksevi deluju Hrvati i Belgijanci. Hrvati ne briljiraju, ali su nas rutinski odrali, pa mislim da ce da dobiju Vels na suv kvalitet. Ako ne pobede kontam da puse za direktan plasman, a kvota je solidna - 1,7 pa vredi probati. Belgija je mnogo bolja od Makedonije, igraju na svom terenu i kec u hendikepu deluje sigurno. Mislim da cu da dodam i Portugal, iako cesto znaju da zajebu, ako sad ne pobede nece nikad. :fantom:

Cisto nesto da se pratihttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1322-8670812-1069Mada mogla se singlirati ova Ceska i/ili Engleska

Ja sam ih probao na viner, a i to na najsumnjivijem tiketu.Ovo im je ključni meč, pa mislim da vredi odigrati na njih.
Mazic sudi. Ajmo sviraj penal za Turke! :)

uh, tuga i za copa i za milfa.Mada realno ako ti ovako dobro ide ti bi milfe trebalo ozbiljno da porazmislis da se prebacis na singlove.

• Author

Fudbal neočekivano dobro. Tenis korektno, hokej ne uspevam da sortiram. Ja retko forsiram ekipe bez star igrača, kao što su Blues. Sinoć odigram na njih i naravno izgubiše, 40 i kusur šuteva bez gola.34 prva grupa, to je valjda prosek.Danas:Grupa AU. de Chile 2+U. Catolica 2Minnesota w1Miami w2Sharapova fixFerrer 9- 1.setGrupa BHaas fixBoston 0-5Calgary 6+Ne baš bogat izbor danas, naročito kada je tenis u pitanju.Čile kup sa dva 2+ meča. Razmatrah i 3+, ali nisam mogao da se odlučim.Miami bi trebao da nastavi niz, protiv Chicaga koji i dalje ima problema sa povredama.Errani igra fino, ali će teško protiv Sharapove. Melzer je igrao protiv igrača sa kojima je tu negde. Sada sledi tvrd orah u vidu Ferrera, koji deluje sigurno. Haas izdominirao protiv Djokovića. Ne verujem da može pogadjati uvek kao sinoć, no očekujem da izadje na kraj sa smaračem Simonom.Wild u odličnoj formi. To mi je jedini izgledni fiks za večeras. Dabl sa golovima, na osnovu duel tradicije.

• Author

Los dan juce. Malo je falilo da promasim sva 4 para iz prve grupe, ali je Minnesota izjednacila u poslednjem minutu. Miami uspeo da izgubi od ove smesne postave Chicaga. Valjda su se i oni umorili.Melzer tek iz drugog pokusaja uzeo set. Goleada u Bostonu, gde joj mesto nije.Danas:Grupa ASharapova fixMurray fixSerena fixPittsburgh w1Los Angeles w2Vancouver w1Grupa BPhiladelphia 6+NY Rangers 0-5Nashville 0-5Tenis standardno. Nisam hteo da forsiram gemove, kada je cak i Ferrer otisao u plus.Winnipeg jedno od iznenadjenja sezone. Ne verujem da mogu dobiti ovde, bar ne u regularnom toku. Kingsi imaju odlicnu tradiciju protiv Bluesa. Domaci se nisu proslavili protiv Edmontona, pa zasto ne bi izgubili i ovaj mec.Vancouver obicno dominantan protiv Colorada. Philadelphia-NY Islanders je po statistici over, pa da probamo i to opreznije. Undere ne umem da odaberem, zato ih igram spojeno, za manji ulog.

Igrao sam uzivo iz zajebancije 500din na Besiktas H2 +43.5, kad su gubili nekih 34-35, racunao da nece izgubiti bas milion razlike. Naravno, opusteno ce biti 50 i jace :lol::Hail:

Proslo! Bravo Gli! :D

e da ga jebem, ladno izgubili 43 razlike...edit: u stvari, to je taman, ja se preračunao... :D

Edited by zoki82

• Author

Taman koliko treba. :lolol: