Miljenko Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Fudbal 3/4, NHL 1/1, NBA 0/1, NFL 1/2, proslo je i 6+, 7+ na Realu, Prateci NFL tiket, a uzeh nesto i na NHL strelcima(minimalna 4 pogotka).Rayo nije imao srece protiv Reala. Lepo su krenuli, a onda ih je sudija "sasekao". Cak 12 golova na kraju. Ajax taman koliko treba, kao i Bolivar. The Strongest kasno prima gol za 1-1, nije bilo vremena za 3. gol. Tiket sa par 2+ meceva je prosao relativno lako. U NHL delu, lagani over u Tampi. Kilav mec u Torontu i neocekivano malo koseva. NFL nesto bolje. Fiks dabl bez problema, kao i prateci fiks tiket. Plus naravno nije dosao. Ok dan na kraju. Zavrsih u plusu, zahvaljujuci pre svega ovim pratecim stvarima. Kombo je pao na The Strongest-Real Potosi. Fudbal Arsenal-Man City 3+ Kvota 1.70. Jedna od retkih zanimljivih stvari na fudbalu do petka. Meni je najvaznije da se Aguero vraca, te su i golovi izgledni. NHL Minnesota-Dallas 5+ Edmonton-Winnipeg 5+ Kvote, 1.50, 1.50. Prevarih se prosli put za Dallas, te ih odigrah danas, nisam trebao prekidati uopste. Edmonton i Winnipeg su medju boljim over timovima. Prateci tiket, Washington w2, St. Louis w2, Pittsburgh 5+. kvota 4.09. Strelci, Tavares, Ovechkin, Tarasenko, Seguin, Malkin. Sistem 3/5. NBA LA Clippers-Oklahoma >203.5 Kvota 1.60. Najverovatniji over danas, granica nije visoka. Miks tiket, Ajax II 3+, New Orleans >50.5(NFL), New York >192.5, Chicago w1. Kvota 4.84.
keljans Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Svakako sam padao u zivotu, najopasnija vremena za moje tikete su od 90+2 do 90+7 ali ipak je subotnji pad na mecu Exeter vs Luton u 90+10 najbolniji ikad. Nije ni zbog para, ni sto je peti dan uzastopno posle 90og ali zar je moralo bas u 100 minutu jebem mater?
189- Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) atlanta -7.5 protiv portlanda deluje primamljivo. ne igraju ni lillard ni mccollum Edited December 21, 2015 by 189-
Miljenko Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Fudbal 1/1, NHL 1/2, NBA 0/1. Vec sam pomislio da na Arsenal-Man City nece pasti treci gol, no Yaya Toure se pobrinuo za prolaz. NHL je mogao bolje. Jos jedan rutinski prolaz na Dallasu, vec posle dva perioda. U Edmontonu 3-1, pred 3. trecinu i tako ostaje do kraja; to se bar kod NHL meceva retko desava. Prateci tiket je pao na St. Louis, koji je izgubio nakon 3-0 vodjstva protiv "mrtve" Philadelphie. Razocaravajuci mec LA Clippers-Oklahoma, nisu uspeli da prebace ovako nisku granicu, neverovatno. Bitno da je bilo poena na pojedinim mecevima, koje niko ne bi igrao. Bio bih zadovoljan sa 3/4, ovako, meh. NHL Tampa-Vancouver 5+ Dallas-Chicago 5+ Calgary-Winnipeg 5+ Kvote, 1.60, 1.50, 1.47. Dosta meceva veceras, pred trodnevnu pauzu. Tampa, Dallas, Calgary, timovi koje redovno pratim plusevima. Strelci, Nash, Tarasenko, Stamkos, J. Benn, P.Kane. Sistem 3/5. NBA Philadelphia-Memphis H2(-6.5) Kvota 1.65. Memphis ne igra sigurno, no Philadelphia gubi ubedljivo u serijama, pa probah 2 sa smanjenim hendikepom. Miks tiket, Toronto >195.5, Denver >201.5, NY Rangers w1, Arizona 5+. Kvota 5.83.
Zli Gli Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Izginuo 100e na Zvezdi uzivo, 50 na dvojci i 50 na h2+11.5. Kakvi majstori :D Posle prosao NBA tiket, drugi pao na glupom Hauardu vise od 13.5 a on sutnuo 5 puta i dao 9 poena, a trebao mi za 10 300. I naravno na trecem Klipersi, primili trojku na kraju, ali su makar ispostovali +1.5 hendikep na prvom. Sve u svemu, Zvezda me urnisala i danas mora neko cupanje :D
Zli Gli Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Konstantin 5000, tj 2000 vezano to i Cedevita koja je 1.45, a singl 3000 po 3.05. Ajmo Nislije, tradicija se mora ispostovati. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zli Gli Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Degeni, raspali se najstrasnije. Jel zna neko da li se u Maxbetu racunaju produzeci ili ima i X? Ne mogu da provalim nikako. Konkretno me zanima par Gran Kanarija - Unikaha, u regularnoj ponudi imaju 1.9 keca i nesto slicno dvojku, nema X, a u Bonus tipu je kec 2, ali ima i X sa kvotom 15 i dvojka ne znam koliko. Hocu da zategnem keca, imam neki filing.
Nesh Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Degeni, raspali se najstrasnije. Jel zna neko da li se u Maxbetu racunaju produzeci ili ima i X? Ne mogu da provalim nikako. Konkretno me zanima par Gran Kanarija - Unikaha, u regularnoj ponudi imaju 1.9 keca i nesto slicno dvojku, nema X, a u Bonus tipu je kec 2, ali ima i X sa kvotom 15 i dvojka ne znam koliko. Hocu da zategnem keca, imam neki filing. U Maxbetu se racuna regularni tok: ПОСЕБНА ПРАВИЛА ИГАРА ЗА „КЛАЂЕЊЕ У ТОКУ МЕЧА“ КОШАРКА Члан 13. Регуларан ток утакмице: • За све понуђене игре важи регуларан ток утакмице (4 0. минута међународна кошарка, односно 48. минута „NBA“), осим ако није на глашено другачије.
Nesh Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Ovo su gore u stvari pravila za LIVE, ali isto je i ako se kladis pre meca: Званичан резултат је резултат постигнут у регуларном току утакмице или такмичења Регуларни ток утакмице, или трајање утакмице у фудбалу се сматра 2 х 45.минута, у кошарци 4 х 10.минута (4 х 12.минута “NBA“ лига)......осим ако приређивач није нагласио другачије. EDIT: Ima u ponudi X za kosarku, ides na igre, pa konacan ishod. Edited December 22, 2015 by Nesh
Miljenko Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 NHL 1/3, NBA 1/1, prodje i prateci tiket(sa kvotom 1 na Rangersima). NHL je dosao razocaravajuce. Samo 3 gola u Tampi, a imali su mnostvo PP situacija. Dallas je dobio Chicago 4-0, tja. Calgary standardno prolazi. Memphis je rutinski probio hendikep, sto se NBA dela tice. Bolje da sam singlirao stvari sa prateceg tiketa, makar i u vidu slabije grupe. Naplasise me ovih dana u NBA, nedolasci overa, pa ona dva para od sinoc, odigrah samo kao deo tiketa. Ponovo nisam uspeo pogoditi bar 3 tiketa; bez fudbala je ponekad tesko napraviti plus. NBA Orlando-Houston >201.5 Phoenix-Denver >202.5 Milwaukee-Philadelphia H1(-6.5) Golden State-Utah >203.5 LA Lakers-Oklahoma H2(-9.5) Kvote, 1.60, 1.60, 1.65, 1.60, 1.60. Tri dana pauze u NHL delu, bez zanimljivog fudbala do subote, te ostaju NBA mecevi danas i u petak. Houston, Phoenix, Golden State, pratim sa overima, kao i ranijih sezona. Philadelphia je beznadezan slucaj, a hendikep nije previse veliki. Lakersi su igrali nocas, dosli do pobede, te veceras ocekujem da ih Oklahoma pocisti. Hokejaski tiket, Sparta Prague 5+, Canada U20 5+, Bern 5+, Rapperswil 5+, Winterthur 5+. Kvota 4.16.
Zli Gli Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Dosao u Maxbet i skontao to za X, i nisam uplatio stotku a mogao sam uzeti lepih i lakih 90 evra, mozda cak i 100 jer je taj par bio i kao bonus tip i bila je kvota 2 na keca. Kasnije kod mene odigrao keca uzivo po 1.7 i Krku uzivo na 3.27, koja je dosla ne znam kako, pa sam prosao 11 100. Naravno, i dalje sam u lepom minusu zadnja dva dana ali malo se smanjilo bar. Sad napadamo Kineze :D
Timmy Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) Partizan live po 3 i 4.10.. Bice valjda prilike da udarim kontru... edit, i jos malo 4.95 Edited December 23, 2015 by Timmy
Timmy Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) Evo preokreta i odmah uzeh MZT po 2.2. I dalje mi mnogo vise znaci pobeda Partizana, ali sad sam u najgorem slucaju u mini minusu. edit: i jos malo po 2.5. Sad ili na nuli ako dobije MZT ili fin plus ako dobije Partizan :) Edited December 23, 2015 by Timmy
Recommended Posts