Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sad gledam malo Ligu sampiona: ukoliko Dinamo K. dobije, Celsi mora da pobedi za prolaz, a Portu je dovoljno i nereseno ali za drugo mesto u grupi

ovo nije tacno. u slucaju pobede dinama, chelseau je dovoljan i bod za drugo mesto.

Posted

ovo nije tacno. u slucaju pobede dinama, chelseau je dovoljan i bod za drugo mesto.

Da onda nastaje trougao izmedju Dinama,Chelseja i Porta. Ko onda ispada??

Posted (edited)

1XgeY1J.png

ovo u slucaju pobede dinama i iksa u londonu.

Edited by 189-
Posted (edited)

Mozda sam omanuo. Ajd poredjacu sta je ko igrao:

Dinamo ima 2:0 i 2:2 sa Portom, 1:2 i 0:0 sa Celsijm. Dakle, 4 boda i gol razliku 5:4 (+1).

Celsi ima 2:1 i 0:0 sa Dinamom i 1:2 sa Portom ako odigra nereseno imace 4 boda igol razliku 0 (sada ima 4:4, ako bude nereseno ostace gol razlika 0)

Porto ima 0:2 i 2:2 sa Dinamom i 2:1 sa Celsijem. Dakle, u pravu si, ima -1 gol razliku i ostace tako ako odigra nereseno.

Racunao sam napamet pa sam u slucaju Celsija i Porta uzeo u obzir samo medjusobni odnos, a smetnuo s uma trougao. Prastajte!  :(

Edited by Nesh
Posted

Arsenal mora dati bar dva gola pa je za ocekivati da od pocetka krenu ofanzivno. Ja cu ovde trpati razne kombinacije golova, mislim da ce ih biti bar 4

Posted (edited)

Ko nadje na lokalu -7.5 hendikep na Vojvodinu protiv Strumice (rukomet) moze da proba. Na netu je skocio hendikep na -15.5. Navodno su tri igraca napustila tim koji je u finansijskim problemima.

Vidim da na sajtu Balkan beta jos uvek stoji -7.5.

Edited by Zinedine Zidane
Posted

Ovi Voshini ce biti nadahnuti nakon resavanja moguce talacke krize u avionu  -_-

Posted

Sve domacin golovi: Leverkusen: 2+, u oba, 3+, 4+ i prvo 2+ kao i 1 i 1-1; Valensija: u oba, 3+, 4+ i prvo2+; I Kijev 3+, 4+, prvo2+ i tu sam dodao i prvo3+ i prvo4+. Sve singlovi, ali sam i vezao u tikete sa tri para i sistemcic 2/3 i 3/3. Odustao od Bajerna. Mada ima jos vremena :D

Posted (edited)

kako to da bayern ne moze dati gol dinamu. i kako to da ne moze pasti treci gol izmedju barce i leverkusena

Edited by 189-
Posted (edited)

Jes da navijam za Arsenal al mogo bi da primi jedan gol, treba mi za izlaz. Njima ne bi smetalo, a meni bi znacilo.  -_-

Edited by Nesh
Posted

Bayern promasio penal za 3-0. Nije bas moralo da se desi. :isuse:

Posted (edited)

To je i mene sjebalo. A bas pre pocetka sam se pitao, zašto Miler sedi na klupi.

Edited by Cash
Posted

Kakva katastrofa. I Leverkuzen i Kijev i Valensija :( Samo sam iz zajebancije odigrao Romu live 0:0 po kvoti 12, ali me to slabo vadi... I jos kazem sinmoc sebi da se sutra pripazim i da im ne vratim odmah zaradu sa Reala. Al eto, ode bukvalno cela zarada :(

Posted

A kad je tesko - Bolivijci :D Veceras tri tekme u ponudi. Najvise me privlace moji ljubimci Nacional iz Potosija, ali su bas dali dobre kvote na golove kod drugog Potošanina, velikog Reala. Npr. 5+ je preko 6. To je nepostovanje brace bolivijske :mad:

Posted (edited)

Ja, da se ne ispustim, stavljam jednu iz Bolivije  - Wilstermann - Club Universitario Sucre, a drugu iz Venecuele - Zamora FC-Dep. La Guaira. GGI& GGII obe. Kvota u Maxbetu 266 (Meridian 238.14), ulog minimalan, verovatnoca mestimicno umerena.  :D

Edited by Nesh